Biler

Pengeskap kjørende tips: Slik unngår du at trafikkulykker og brudd

Som en driver er du ikke bare ansvarlig for din egen sikkerhet, men også for å beskytte passasjerene, andre drivere og fotgjengere. Med det sagt, er det avgjørende å praktisere sikker kjøring for å unngå mulige ulykker og brudd. Her er et par sikker kjøring tips du må følge.

Være en forsiktig Driver

Planlegge fremover. Hvis du vil gå på en lang reise, er det best å planlegge det forhånd. Du må bestemme hva tid du må forlate, og som ruter til å ta. Det anbefales å unngå stor trafikk eller høyhastighets veier. I tillegg, prøv å unngå å gå til dårlig vær områder.

Bruk sikkerhetsbeltet. Alle inne i kjøretøyet må ha på seg et sikkerhetsbelte, spesielt for deg. I tillegg ha beltet på riktig måte. Beltet må gå over skulderen og på tvers av fanget.

Ikke over-speed. Avta, og ikke gå utover fartsgrensen. Husk at over-speeding vil bare gi deg mindre tid til å reagere i tilfelle noe uventet skjer. Dette øker sannsynligheten og alvorligheten av en ulykke.

Opphold fokusert og varsling. Du må betale nøye med på trafikk hele tiden. Med det sagt, aldri bruke mobiltelefonen mens du kjører.

Aldri gjør følgende mens du kjører

Ikke drikker og drive. Aldri stasjonen når du er beruset. Husk at alkohol kan svekke sansene og kan avta din reaksjonstid. Dessuten, senker det din evne til å konsentrere seg på veien. Selv når du ikke føler deg eller handle beruset, kan alkohol fortsatt påvirke din kjøring evner.

Unngå kjøring når sinte eller lei. Hvis du begynner å føle lei eller døsig, kan du dra bilen over hvor det er trygt. Ta en kort pause til du føler deg bedre og mer våken.

Ikke spise, drikke, eller bruke mobiltelefonen mens du kjører. Disse aktivitetene kan distrahere deg mens du kjører. Tekstil og ringer mens du kjører er selv anses som trafikk brudd i visse stater.

Utføre vanlige bil vedlikehold

Vanlig bil vedlikehold er et must. Dermed kan du kontrollere tilstanden til kjøretøyet. Hvis du finner noen problemer eller potensielle problemer, må du umiddelbart bringe den til profesjonell mekaniker. Dette vil hjelpe deg å unngå trafikkulykker og brudd.

Sjekk din gass. Sørg for at bilen har nok av gass.

Rengjøre bilen. Holde din frontruter, speil og bilinteriør rent og hygienisk.

Trygg kjøring tipsene er avgjørende i å forebygge ulykker. Den beskytter deg fra å komme i trøbbel med loven. Hvis du unnlater å følge disse tipsene, kan du ende opp med å få hevet over av en politimann, eller du kan finne deg selv i en alvorlig ulykke.