Biler

Transport industri nyheter - hvordan økonomien påvirker virksomheten?

Transport kontrakter, som alle andre arbeidsmuligheter, påvirkes av bakgrunnen staten av den samlede økonomien. Så, hva er for tiden skjer i Storbritannia, og hva er prognosen?

2013 - En annen år av usikkerhet

På tidspunktet for skriving, alle de nåværende økonomiske indikatorene ser ut til å foreslå at 2013 er sannsynlig å være, stort sett, et flatt år når det gjelder økonomiske ytelse. Selv om økonomien synes å ha fått gjennom katastrofale år med 2008-2010, de tre årene siden det synes å ha vært svært lite positiv indikasjon på en konsekvent forbedring i posisjon og utsiktene for betydelig økonomisk vekst.

Faktisk, holdt noen økonomer pusten å se hvis økonomien ville gli tilbake i en trippel-dip lavkonjunktur i første kvartal av året, men heldigvis som ble unngått - hvis bare.

Plasseringen synes å være like fattige, om ikke litt verre, i mye av eurosonen, med mulig unntak av Tyskland. Mens det fortsetter å være tilfelle, synes gjenopplivet av etterspørselen etter britiske varer i Europa å være usannsynlig. I det fjerne Østen, ting synes å være treg i de fleste av de store økonomiene og enda en gang tilsynelatende ustoppelig kinesiske ytelsen synes å være vaklende.

Hvis det er en global glimt av håp i øyeblikket, det kommer fra USA, der jobb etableringen, vekst og aksjemarkedet prisøkninger synes igjen å flytte fremover inn i lovende territorier.

Transporterer detaljer

Drivstoff plikt rulletrappen nå synes å være et konsept som er praktisk talt død, og over nyere tid, kostnadene for drivstoff har, i enkelte områder, falt. Det er gode nyheter for personer som jobber i området av transport-kontrakter, og noen selskaper kan også velkommen selskapsbeskatning endringer som kom med våren budsjettet.

Hvis det er kanskje gode nyheter, kan det være varmebehandlet noe av en erkjennelse som transportindustrien eksisterer for å tjene andre næringer, og hvis deres tillit er fortsatt lav og etterspørsel etter sine produkter på samme måte, vil det nødvendigvis ha en følgeskader innvirkning på muligheter for de som tar på flyfrakt kontrakter skreddersydd. Selv om noen virksomhet tillit undersøkelser har vist en oppmuntrende økning i optimisme blant visse kapteiner av industrien, har andre undersøkelser vist at forbrukernes etterspørsel forblir relativt lav og forbruker tillit på samme måte. Som har vært ofte nevnt siden 2011 og 2012, forbruker forbruket er i selve hjertet av vår økonomiske modell, og hvis tillit ikke finnes der, den samlede økonomien er sannsynlig å fortsette å i beste fall drift og i verste fall stagnere.

Fremover ser

Vi er nå bare et sted mellom 2 og 2½ år borte fra neste valg. Regjeringen vil være desperat opptatt av å se noen gjenkjennelige forbedring i økonomien, folks tillit og til slutt disponibel inntekt de har i sine lommer, lenge før de samme menneskene trenger å gå til valgurnene.

For tiden skjønt, antyder en rekke respekterte internasjonale institusjoner, og faktisk regjeringens egne statistikere, meget beskjeden veksttall for året eller to fremover.

Mens det er ikke umiddelbart klart bare hva mer i regjeringen kunne gjøre for å få økonomien i gang, som valget datoen trekker stadig tettere, kan det være trygt å forutse en annen forfjamset av økonomien-stimulerende aktiviteter. Bare hva disse vil være og hvordan de kan påvirke flyfrakt kontrakter skreddersydd spesielt, vil vi vente å se.