Biler

Kontrakt arbeid - uk versus Europa

Akkurat som et interessant innblikk i UK versus europeiske transport kontrakt kulturer, hvordan drivere ser respektive fordeler og ulemper av opererer i de to områdene? Selvfølgelig, er det noen generaliseringer her som begrepet "Europa" dekker mange og meget variert land og deres divergerende transport kulturer.

Veien kvalitet

Dette kan være en fortelling om to byer. Mange kontinental motorveier er bomveier og, som et resultat, trafikkvolum er lavere, og det synes å være mer penger tilgjengelig for ting som for eksempel vedlikehold. Det kan bety at i det hele tatt, kontinental motorveier er overlegen, om de kan være svært dyrt når du vurderer en lang hale.

I form av mindre veier, selv om de ikke kan være strålende, i Storbritannia de kan være uendelig bedre der enn i noen kontinental land hvor de er i forferdelig forfatning. Det er hederlige unntak, slik som Frankrike, der 'En' veien systemet er generelt superb, men i enkelte andre land når du kjører dem, du vil føle at du ville være bedre i en Moon buggy.

Mat og fasiliteter

Kanskje på motorveier er det ikke enkelt å velge mellom ett land, og en annen. Disse dager, priser kan ikke være svært forskjellige, og maten kan være rimelig lik også.

Når du er på 'A' veier men, kan ting være betydelig annerledes. Vanligvis på kontinentet, er det flere steder å stoppe, parkering er ofte enklere og kommersielle drivere bedre tatt hensyn til, enn du kan finne er normen i Storbritannia. Maten selv kan også være mye mer varierte og hjem-ferdig, mens i Storbritannia ikke er det alltid lett å se mye forskjell mellom mindre veien etablissementer og veitjenester.

Overbelastning

Dessverre, mange UK-drivere utføre transport kontrakt forpliktelser vil lett innrømme at trafikk opphopningen er langt mindre av et problem i de fleste europeiske land enn det er i Storbritannia. Utenfor noen store tett befolkede, massiv forsinkelser er relativt sjeldne - i motsetning til i Storbritannia hvor de er normen nesten uansett hvor du er i landet.

Holdninger til kommersielle drivere

Noen drivere opererer på transport kontrakt arbeid se mange europeiske land som egentlig mer innbydende til varer kjøretøy enn Storbritannia. Det synes å være en generell europeiske aksept av det faktum at biler er knyttet til folk går om deres legitimt arbeide til større fordel av sine økonomier og samfunn, enn kanskje være normen hjem. Noen ganger i Storbritannia, er kommersielle kjøretøy vilified som farlig, forurensende og sosialt fiendtlig. Mens det kan faktisk være visse problemer i noe av det, likevel, har i øyeblikket moderne samfunn ikke mye av et alternativ. Det synes å være bedre kjent i utlandet noen ganger.

Gjør fremskritt

Dette er alltid en kontroversiell, men morsomt område å diskutere! Noen drivere vil fortelle deg (inkludert mange fra kontinentet) at Europa i hovedsak deler inn i to blokker - Nord-Europa, inkludert Storbritannia, og sentral- og Sør-Europa. Noen hevder at i det tidligere er det vanligvis mulig å få ting gjort relativt raskt og utenfor normen. I andre, vel, kan det være noen ganger heller mer av en utfordring! Er disse foreldete stereotypier kanskje? Din egen skjemavisning!

Priser

Det er fare for drivende inn i politikken her, men man må vurdere at Storbritannia og deler av Europa er på to forskjellige valutaer. Det er også store forskjeller igjen mellom prisene i ulike land i eurosonen. Likevel, når du tar alt i betraktning, kan noen drivere finne at mange grunnleggende varer er billigere i Storbritannia enn i store deler av Nord- og Vest-Europa. Merkelig skjønt, som kan utelukke diesel i mange tilfeller. Noe som er ganske viktig hvis du er i transport kontrakt arbeid. Kanskje alt dette beviser er at ingen steder er ideell!