Biler

Hvordan lage barna elsker dans

Barn er stabburene av energi og elske å være en del av morsomme aktiviteter. Mens det ikke er veldig vanskelig å gjøre barna danse eller synge, noen barn kan være shyer enn andre, og ikke åpne lett. Så her er nyte noen tips som kan hjelpe alle bittesmå alle dans.

Når et barn går til en dans leksjon, ønsker han eller hun vanligvis å ha det gøy. Deres første møte vil enten gjøre dem bli forelsket i kunsten eller Sky det for resten av livet. Det er derfor det er viktig for de første par timene å være spennende og underholdende. Flere øvelser kan bli innlemmet i dansetrinn og barn kan være disiplinert gjennom denne vakre kunstformen. Hvis verdiene er innpodet i dem på denne måten, de ikke føler at de er på skolen, eller trenger å oppføre seg selv om de lære å oppføre seg i på best mulig måte.

Det er en god idé å la barna nyte sin egen trekk i stedet for blir presset til å lære trinnene som kan virke for ambisiøse eller vanskelig for det første. Som de danser langs til forskjellige typer musikk, vil de lære mer om deres organer og bli friere med tiden, etter som de kan bli introdusert til profesjonelle dansetimer. Dette vil hjelpe barn å forstå aktiviteten som en hobby og ikke som noe som er kjedelig eller anstrengende. Mens det er anbefalt at en lærer har hennes leksjoner som er planlagt, kan bøye fra tid til annen, og slik at barna å gjøre sine egne ting hjelpe for å vurdere deres energi nivåer, gruppedynamikk og fremgang.

En moderasjon i vanskelighetsgraden vil hjelpe barna til å elske dans og ikke frykte det. Hvis trinnene er altfor lett, hobby vil ikke bli tatt på alvor og hvis trinnene er for vanskelig på den annen side, en gutt kan miste interessen og ønsker å gå videre til noe som virker lettere. Det er viktig å ha materielle og oppnåelig mål som vil holde barna involvert, og som ikke avskrekker dem. For at dette skal være mulig, bør de fleste av den tilgjengelige plassen bli satt hvis du vil bruke. Med hjelp av ulike dance formasjoner, partnere, gulvet nivåer og andre rekvisitter som speil og barer i rommet, barn vil ikke bare være stunned med potensialet av deres hobby, men også være ivrig etter å utforske mer av det.

Mens det er viktig å lærer barn med avanserte dansetrinn slik at de kan ta opp halte som et yrke i fremtiden, bør ideelt en ikke glemme at yngre dager er de eneste dagene at barna kan faktisk ha det gøy! Det er en god idé å behandle leksjoner som et spill, og ikke som en strenge rutine. Siden bevegelsen og rytme kommer naturlig til barn, skal de beste lærdommene kunne gi næring til et barns potensial og vilje til å danse lett. Tross alt, på slutten av hver klasse, barn må reise hjem ikke bare med bedre danse ferdigheter, men også et bedre bilde av seg selv.