Biler

LED pærer utbrente? forårsaket av spenning skyter!

Har du noen gang led av de skadelige virkningen av spenning skyter i bilens elektriske oppsettet? Videre har bilens lysdioder mislyktes bare etter noen måneder med sin installasjon? Hvis ja, så er det en høy sannsynlighet for at du er et offer for spenning skyter.

Spenning toppene kan finnes i nesten hver lastebil eller bil. Selv om det er mange årsaker til hvorfor det skjer; men oppstår de fleste av dem fra dynamoen, som er det elektriske kraftverket på bilen din. En alternator er ansvarlig for lading bilens batteri og leverer nok strøm arbeider av alle elektronisk utstyr i bilen. Bilbatteriet er imidlertid DC i naturen (12 V generelt), dynamoen leverer en AC-spenning.

Således, en likeretter er montert i bilen, som utfører AC til DC spenning konvertering. En likeretter kan bygges separat eller kan monteres som del av dynamoen. Avhengig av bilens etterspørsel, er bestemte belastningen utskrevet på dynamoen. Belastningen på bilen holder på å endre. Du kan enkelt vitne slike endringer i løpet av natten mens du venter på signalet trafikk. Kontinuerlig modulering i kraft nivåer resultatet i generasjonen av toppene og dips i spenning, som over tid akkumuleres for å redusere ytelsen av lysdioder.

Men med de siste teknologiske fremskritt blir denne typen LED feil foreldet nå. Med innlemmelse av de nyeste teknikkene gis en egen regulert forsyning av strøm på alle lysdioder, og dermed gjør dem mindre utsatt for spenning skyter svikt. Men hvor den største forskjellen ligger mellom den konvensjonelle og teknologisk avanserte spenningen spike tolerant lysdioder? Les nedenfor for å få øye på de største forskjellene:

Selv om en konvensjonelle høy strøm-LED kommer med mange verdifulle fordeler som rimelig pris, bredt bruksområde, lysere utgang, vakre farger osv, er den eneste funksjonen som holder tilbake effektiviteten av dem makt regulere krets, som styrer strømmen til den personlige pærer. Ineffektiv divisjon og regulering av spenning i serien koblet lysdioder fører til overoppheting og dermed resulterer i tidlig svikt på lysene.

På den annen side, kommer høy effekt dioden med en separat strømforsyning, som opprettholder en konsekvent spenning til de personlige illuminations, uten at det påvirker lysstyrken på lysene. I noen lys, selv broen likerettere er innlemmet for bruk i dobbelt polarity modus. Disse lysdioder omfatter muligheten til å lyse opp, uavhengig av polariteten de er koblet i.