Biler

Edelbrock inntak manifold gjennomgang av utøver modeller og luft-gap-serien

En Edelbrock inntaket manifold kan brukes for et bestemt program. Selskapet gjør flere stiler av manifolder, slik at flere programmer kan dekkes. År med testing og design har gitt Edelbrock masse innsikt i hvilke egenskaper er ideelle for bestemte programmer. Uansett hva slags bilen du kjører, vil du finne en inntaket manifold som vil gi deg kraften og hastigheten du trenger.

Utøver-modeller er spesielt et populært valg. Disse har en dual-flyet (høyhus) design. De kan produsere topp-end hestekrefter, som gjør dem ideelle for motorer som kjører fra 1500-6500 rpm. Utøver RPMer har store plenums og løpere. De kan matche alle modifisering av en high-output-motoren og beholde gode gassresponsen. Så lenge riktig forgasseren brukes, er de lovlig i alle 50 delstater.

For mest innenlandske V8-motorer og noen V6-motorer er det ikke-EGR og EGR modeller tilgjengelig. Uansett hvilken utøver modell du gå med, kontroller at du bruker det i den riktige anvendelsen, og med rette-forgasser.

Noen av de utøver modellene er ideelle for drivstoff injiseres motorer. De er juridisk lager erstatninger for GM og Ford. Disse manifolder leverer balansert sylinder til sylinder luft og drivstoffdistribusjon.

Hi FLO TPI Vortec-modellen er kompatible med OEM-utstyr, inkludert EGR ventil, i tillegg til de fleste ettermarkedet utstyr. Det er ideelt for 96 og senere GMs. Den har ganske imponerende makt (mellomtoner) og throttle svar.

En annen populær Edelbrock inntak manifold er luftspalte serien. Denne inntak er for Eric Idle (ca) 5500 RPM ytelse. Det sikrer bred dreiemoment kurven med sin nyskapende runner-design. Air-Gap-serien har vunnet en pris for sin design. Du kan forvente en tettere og kjøligere kostnad for mer kraft.

Dette er bare noen eksempler på inntak manifolder dette selskapet kan opprette. Hver enkel manifold er støpt på Edelbrock aluminium støperiprodukter. De er bearbeidet på sentre som spesialiserer seg på datastyrt maskiner. Manifolder er tilgjengelig i fire utførelser: polert, sateng, polert og svart pulverlakkert.

En av måtene der de virkelig skiller seg ut (spesielt utøver manifolder) er at de er laget med en 180-graders avfyring ordre og runner design som ikke finnes i andre merker. Denne runner design er patentert utelukkende til Edelbrock og bidrar til å forbedre dreiemoment mye over et bredt spekter av RPM.

Hvis du vil bestille en Edelbrock inntaket manifold, må du kontrollere at du velger en som er kompatibel med kjøretøyet. De er alle veldig holdbare og kan vare i lang tid.