Biler

Frontruten svaber blad - en titt på populære merker som autocraft, bosch, kleenview og mer

Når det kommer til vindusviskerne, liker noen mennesker å erstatte hele bladet nå og da for å sikre optimal ytelse. Uansett hva slags bil du kjører, er holdbar frontruten svaber bladene et must. Hvis de er billige, vil ikke de banke bort snø, regn eller is effektivt. Dette kan sette deg og dine passasjerer i fare.

Mange opplever at erstatter hele bladene i stedet for påfylling svaber gjør ting enklere. Dette er fordi påfyllingen ikke kan samsvarer med gjeldende bladene. Det kan bare være en sløsing med penger hvis du ikke vet nøyaktig hva å bestille.

AutoCraft og Bosch er to av de største navnene i frontruten svaber erstatninger. Deres blad er topp-selgere. De tilbyr både vinter og bjelken vindusviskerne i alle tenkelige størrelser. 22-Tommers vinter bladet er designet med en tøff gummi støvel, som låser ut is og snø. Sin metall konstruksjon gir det holdbarhet og styrke - selv i de coldest vinterlig forholdene. I tillegg til den 22-tommers-modellen er det også 17-tommers, 19-tommers, 20-tommen og 24-tommers modeller.

Bosch OE bladet har en brackletless design som gir en effektiv tørke. Du kan forvente resultater som forbedrer din synlighet og sikkerhet. Det er en god erstatning for de fleste OE svaber blad. Stål rammen tillater den å fjerne selv de minste dråpene for en helt klar visning.

Andre populære blader som du kanskje vil vurdere å inkludere regn X Weatherbeater og Kleenview. Regn X Weatherbeater bladene er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser, med 22-tommers blir toppen selgeren.

Grunnen hvorfor disse bladene skiller seg ut er på grunn av deres varig holdbarhet. De er laget av en nyskapende stålramme som hindrer korrosjon. Designen gir innebygd friksjonsreduksjon å sikre en glatt og stripefrie tørke. Gummi (naturlig nal) motstår rive og sprengning forårsaket av svaber væske og salt. Total, bladene møte alle OEMer standarder.

Bladene fra Kleenview merket er konstruert for overlegen brytes på buede frontruten. Stålramme som de er laget har en aerodynamisk design. Det gir en god mengde holdbarhet. Installasjonen er enkel takket være den pre-festet universal adapteren. Flotte med disse bladene er at de er kompatible med de fleste kjøretøy, inkludert småbiler, store biler og lastebiler.

Dette er blant de beste frontruten svaber bladene kan kjøpes for penger. Gjøre litt forskning på hver merkevare og orden som best passer deg frontruten.