Biler

Citroen ds3 cabrio kommer

Citroens svar til aldringen Mini cabriolet har over de siste månedene vært gjenstand for mange rykter og gitt suksessen til Citroen's DS3 som siden lanseringen 2009 har solgt over 300 000 enheter, det var bare et tidsspørsmål før drop-top kom.

Biler retten til å skryte kommer i form av en stilig drop topp lerret taket og selv om det ikke strengt tatt en helt på topp, Citroens forslag at 10% av alle DS3 kjøpere vil velge cabriolet bør være oppnåelig i det britiske konvertible markedet som er overraskende en av de største i verden.

For å opprettholde et trygt, beholder rigid struktur Citroen DS3 Cabrio sin taket søyler og skinner som enn tillegg av en slipp topp tak, gir bilen en identisk profil som i hardtop. Taket selv kan trekkes tilbake på motorveien hastigheter, og tar en bare 16 sekunder som bør være utrolig nyttig i Storbritannias uforutsigbare klima. Lerret taket fortsetter å imponere når det gjelder vekt, å legge til bare 25kg, i motsetning til tradisjonelle slipp topper som er ofte mye tyngre enn sine hardt topp kolleger.

Åpne døren og du finner levende og ungdommelig design som i en klasse hvor noen kan argumentere den viktigste ingrediensen er stil, bilen skal mer enn bare konkurrere. Tilgjengelig i et utvalg av 7 smakfulle nyanser, bilen har et svart lerret tak som standard, men kommer med alternativet av 2 ekstra design: uendelig blå eller Moondust grå Monogramme. Med deres målgruppe i tankene Citroen har utviklet et stort utvalg av personalization valgmulighetene for den nye Citroen DS3 Cabrio inkludert matchende speil og interiør paneler, 9 legering design og utallige grafikk, du kan selv velge fra et utvalg av smakfullt utformet tepper.

Like er imponerende ytelse ned til tre miljøvennlig motorer - entry-level 1,2 VTI 82, 1.6 VTI 120 og 1.6 THP 155. Mid range Cabrio 1.6 DStyle VTI 120 forventes å bli det mest populære valget i Storbritannia. Avhengig av den valgte motoren har bilen en hevdet mpg på 57,6 mens området topping DSport løp fra 0-60 i en 7,3 løpet av sekunder.

Som standard kommer de tre alternativene med cruise-kontroll, elektrisk speil, tåkelys og CD MP3 med iPod-tilkobling. Mens den Cabrio utvalg topping DSport du drar nytte av en omfattende liste over premium-funksjoner inkludert Bluetooth, klimaanlegg, cruise control, alarm og legering hjul. Du kan selv legge til oppvarmet skinn for en ekstra premie.

Med en pris £2650 som et DS3 hardtop krever bilen hva noen av premie selv om fortsatt ledere til å undergrave sin nærmeste rival Mini Cooper Konvertibel. En annen nær rival kommer i form av Fiat 500C.