Biler

Kjøring i større london

London kan være en av de mest populære og kjente byene i verden, er det ikoniske røde dobbel decker buss og sorte London-drosjer er anerkjent av mennesker over hele verden som en familiær syn inne urbane byen veiene. Men alle som liv eller regelmessig stasjoner i byen veier, vil vite trafikkproblemer i London, er absolutt ikke noe å være stolt av. London lider verste veien trafikkproblemer i hele Storbritannia, og studier har vist at det er også blant verste i Europa.

Før innføringen av røde ruter og bomring, tilbrakte driverne i sentrale London 50% av deres kjøring reise venter i køene. Lokale myndigheter måtte ta ulike tiltak for å redusere flaskehalser og gjøre trafikken flyte mer fritt. Blant mange andre ordninger, rød ruter og lunger lading ble introdusert i sentrale London, og nå andre trafikk byer er også introdusere disse ordningene.

Red rute:

Rød ruter er innført for å holde trafikken beveger seg, og også til å redusere kjøretøy forurense miljøet fra utslipp. Du kan stoppe og parkere, men bare innenfor den merkede bukter og innenfor angitte timer. Kvelden og søndager, parkeringsrestriksjoner er avslappet normalt.

Det er et lovbrudd å parkere innenfor avgrensede perioder, og det tilkommer en fast straff for alle drivere parkering innenfor den begrensede tiden, bilen kan også bli slept bort.

Ulike typer røde ruter

Dobbel rød linje:

Dobbel rød linje Red ruter, plasseres på veien veikryss annonse der parkering og lasting kan være farlig, eller kan forårsake lunger - stopper på denne røde ruten ikke tillatt til enhver tid.

Enkelt rød linje:

På enkelt røde linjer rød ruter, stoppe, parkering eller lasting ikke er tillatt under avgrensede perioder som er normalt fra 7 am til 7 pm. er parkering tillatt når som helst etter begrenset timer og helst på søndag.

Røde og hvite bokser:

Røde bokser tillate parkering eller lasting i løpet av rushtiden, må du lese skiltet nøye som noen røde bokser bare tillater lasting, mens andre bare parkering.

Det betyr vanligvis hvit boks, parkering er tillatt til enhver tid, noen restriksjoner vil være tydelig merket på tegn.

Bomring: (Wiki Link)

Den bomring ble introdusert på 17 februar 2003 av London-ordfører Ken Livingston. Dette trafikk tiltaket ble introdusert for å frigjøre veien fra trafikk opphopningen, er det også et gjennomsnitt på måte å oppmuntre til bruk av offentlig transport og sikre veiene er brukt av de som er i nød. Alle ettall inn rushtidsavgift sone innen operativt tiden trenger å betale den.

Når drivere nærmer sonen lading, vil de kunne se tegn markerer begynnelsen av sonen lading. Rushtidsavgift sonen tegn kan være på veibanen eller på veiskilt, vil det også være underskriver angir åpningstider.

Betaling for anklagene kan bli gjort jeg forhånd eller på samme dag av innstigning rushtrafikksone. Eventuelle ubetalte kostnader kontrolleres av datamaskiner ved midnatt og straffepoeng avgift merknader er utstedes til personer som kjøretøyene er registrert til.