Biler

De viktige spørsmålene når selger en brukt bil

De av dere som planlegger å selge sine kjøretøyer, må du ta hensyn til en masse detaljer, inkludert tittelen overføringen, forhandlingene om pris, forsikring, registrering, og så videre. Hovedansvaret til en selger av en bruktbil gir en bil tittel. Kjøretøyet tittelen er viktig siden det oppretter eier av et kjøretøy, så hvis du har en ren tittel, du kan bevise at du eier kjøretøyet, og du kan selge den når du måtte ønske. Før du selger ditt bruktbil, må du sørge for at du har tittelen, som skal overføres til kjøperen. En bil tittelen er et dokument som inneholder lisens plate nummer, vehicle identification number, året av produksjon, brutto kjøretøy vekt vurdering, navnet og adressen til den juridiske eieren og kjøpesummen.

Selgeren av en bruktbil har å sørge for at tittelen er riktig overført. Hvis du ikke gjør en skikkelig tittel-overføring, kan du være underlagt bøter og straff. Også hvis du selge bilen, og det er fortsatt tittelen i ditt navn, du vil bli holdt ansvarlig for trafikk brudd den nye eieren begår i fremtiden, og du er nødt til å betale trafikk billetter og holdes ansvarlig for bilulykker kjøperen forårsaker.

Prosedyren med å selge en brukt bil består av flere trinn. Bortsett fra tittelen har selgeren å ha bilens registrering, også. Det er viktig å fullføre den finansielle transaksjonen før du overfører tittelen, fordi når bilen er tittelen i kjøpers navn, de ikke er juridisk forpliktet til å betale noe.

Når du overfører en tittel, har både selger og kjøper å signere det. Selgeren har også å gi DMV en kilometerteller avsløring, som viser bilens kjørelengde på tiden det er solgt. En annen viktig dokument er Bill of salg. Selger gir kjøperen en Bill of salg etter at kjøperen betaler prisen for bilen. Bilen har å bli betalt av hvis du vil være i stand til å selge den. Bare etter du betale din billån, kan du gi Bill of salg til kjøperen og overføre tittel til deres navn. Hvis du lurer på angående skatter, trenger du ikke å betale salg skatt når du selger en brukt bil, som du allerede betalt det da du først kjøpte bilen.