Biler

Hva er et felt edruelighet teste?

En politimann kan trekke deg ulike årsaker. Du kan få dratt over for fartsovertredelse, hensynsløs kjøring, kjører et rødt lys eller utstyr brudd på tilgangstillatelse. Men en av de vanligste årsakene er mistenkt for fyllekjøring. Det er mange indikasjoner på at kan hjelpe en politimann spot en svekket driver. Følgende tegn kan avsløre hvis noen er kjøring under påvirkning: kjøring på urimelig lave eller overdrevet høye hastigheter, ignorerer trafikkskilt, kjøring uten lys, etter en annen bil for tett, skiftende kjørefelt ofte, kjøring med blinklys på, å gjøre ekstremt store svinger, og så videre. Så, når en offiser merknader noen av disse underskriver, han/hun vil trekke deg å sjekke ditt blod alkohol innhold. Du er sannsynligvis kommer til å bli bedt om å gjøre et felt edruelighet teste først, og hvis det ikke er avgjørende, offiseren vil administrere en Pusteprøver test. Pusteprøver tester er obligatorisk, men du kan nekte å gjøre et felt edruelighet teste.

Selv om feltet nøkternhet tester er noe kontroversiell, fordi de er basert på politimann i subjektive mening om hvor beruset en person er, er de fremdeles gjennomført i USA Det er tre standardiserte tester: en-etappers standen, turen og snu og vannrette blikk nystagmus testen.

Under gange-og-omdreining-test må du ta ni hæl-til-tå trinn langs en rett linje. Etter at du har tatt ni trinn, har du å slå og ta en annen ni trinn for å komme tilbake til utgangspunktet. Hvis du ikke kan røre hæl-til-tå, eller du bruker armene for å opprettholde balanse, eller du tar mer eller mindre enn hva offiseren har instruert, vil det bli vurdert at du har kjørt under påvirkning av alkohol.

I en etappe stå testen har du å prøve og stå på ett ben i 30 sekunder, mens telle høyt. Foten din må være seks inches av bakken. Testen mislykkes hvis du prøver å balansere med armene, eller hvis du setter foten.

Dette er de standardiserte testene, som oftest utført. Bortsett fra det finnes det flere andre tester som du kan bli bedt om å gjøre. Så, du må telle baklengs, eller resitere alfabetet. Det er også finger-å-nese-test hvor du har å lukke øynene og prøve og berøre nesen.

Så, selv om gyldigheten og pålitelighet av feltet nøkternhet tester er omstridt, drivere må være klar over at mange offiserer bruke dem til å finne ut om noen har høyt blod alkoholinnhold, og du kan få dratt over og svare når som helst.