Biler

Assistanseansvarlige, teknikere og andre auto karrierer

Bilindustrien blir mer konkurransedyktige, derfor formell opplæring og sertifisering fra anerkjente auto opplæringsinstitusjoner og høyskoler gir en fordel i arbeidsmarkedet. Det er også et krav i mange stater, og at de som gjør jobben fullføre bestemte typer fordelingsansvarlig opplæring eller sertifisering.

Kurs og treningsprogrammer som leder opp til en karriere som en auto-sentralen trene studentene i ulike ferdigheter. Disse omfatter overvåking samtaler og hvordan du skal betjene ulike typer utstyr, inkludert trådløse enheter, telefon og radioer. Av hensyn til offentlig sikkerhet, kan de som sysselsetter utøvere assistanseansvarlige som feltarbeidere gi opplæring i familien rådgiving samt stress management.

Lengden av opplæringskurset kan variere fra skole til skole. I noen institusjoner, kan et sertifikat kurs tar mindre enn et år å fullføre. I andre institusjoner, er fordelingsansvarlig trening tilbudt som en to-års Associate Degree kurs.

Det er alternativet tar dette kurset direkte eller ta den for å avansere fra et grunnleggende sertifikat-kurs. Det tar lengre tid, og inkluderer trening som er mer grundig og teknisk, som kan forbedre en jobbmuligheter for akademikere og gjøre potensielle lønn braketten. På den annen side, kan selv de korteste programmet hjelpe øke sender og automatisk karrierer.

De som velger en associate degree lære å betjene sofistikert kommunikasjon pakker som basert satellittsystemer. I noen tilfeller, for eksempel hvor systemene blir brukt av sikkerhet og etterforskning byråer og helsetjenester, som politi og sykehus, kan bruken av slikt utstyr være et spørsmål om liv og død.

Forsendelse opplæring elevene er også opplært til å bruke GPS-teknologi for å planlegge dagen og finne den beste ruten for å komme fra ett sted i kortest tid og med de minst hekk, som dårlig trafikk.

Plikter med en Auto-sentralen

Det er en utrolig mengde forskjellige auto karrierer i bransjen. For en auto-sentralen, plikter inkluderer planlegging og sende ut arbeidere, arbeid mannskap, kjøretøy og kommunikasjonsutstyr. De planlegger også service biler, transport av materialer, passasjerer og frakt. En fordelingsansvarlig kan også bli gitt ansvaret for å organisere installasjon og vedlikehold av utstyr utenfor lokalene. Jobben kan også involverer kommunikasjon via radio eller datamaskin overføre tildelinger og kompilere data, inkludert arbeid framdriftsrapporter og statistikk.

Karriereutvikling til andre Auto karriere etter Dispatcher trening

Ett mål å få formelle fordelingsansvarlig opplæring, i motsetning til læring på jobb, er å være i stand til å avansere i din karriere. Med legitimasjon og arbeidserfaring, kan du gå videre til stillingen som sikkerhet administrator, driver manager, Logg revisor, vedlikehold administrator eller flåte manager.