Biler

Den nye porsche 911 turboen med 520 hestekrefter og smidde felger

En av de mest ikoniske super biler og sportsbiler noensinne laget er Porsche 911 Turbo. Den bakre tomotors super bil har blitt referanseporteføljen for ytelse for bilprodusenter verden over siden den først ble laget tilbake i 1974. Førti år senere, den tyske super bil er fortsatt betraktet som høydepunktet av ytelse rundt om i verden, med selskaper som hele tiden prøver å gjøre en bedre sportsbil. Etter at den nye 991 generasjons Porsche 911 ble avduket i 2012, den tyske automaker har jobbet på Turbo versjon av kabinettet, og det har endelig brutt dekke. Den nye Porsche 911 Turbo har en stor mengde av avansert teknologi og imponerende ytelse takket være sin 520 hestekrefter motor. Den har også et unikt utseende, form, og tilbehør som smidd hjul og belysning.

På baksiden av Porsche 911 Turbo sitter en ny direkte injeksjon 3.8-liters boksermotor med seks motor som er svært effektiv og kraftig. To variable vane turboladere feed økt luft inn i motoren og hjelper det å produsere en forbløffende 520 hestekrefter fra 6000 til 6500 RPM og 487 lb-ft av dreiemoment fra 1950 til 5000 RPM. Motoren er også i stand til å sende totalt 524 lb-ft av dreiemoment til alle fire smidd hjul fra 2100 til 4250 RPM takket være Overtrykksfunksjonen i Sport Chrono-pakken.

En helt ny, avansert all-wheel-drive system og bak-hjulet styresystem lar for alle makt til å bli satt til road og større håndtering dynamics skal oppnås. Takket være noen nye komponenter, inkludert en ny kjøleløsning som gir mer makt til å bli sendt til forakselen, kan 911 Turbo akselerere raskere enn noen gang før. Alle fire smidd hjul klo på fortauet, 911 Turbo går fra 0-60 mph på 3,2 sekunder og når en toppfart på 195 mph. Nye bakhjulet styring automatisk endrer vinkelen bakhjulene slår, avhengig av hastigheten til nesten utvide akselavstanden og bedre håndtering i svinger.

Utformingen av Porsche 911 Turbo bidrar til å sette den bortsett fra resten av besetningen. Kroppen av super bil er nå 28 mm bredere enn Carrera 4-modeller, og gir 911 Turbo en muskuløs og kraftig holdning. Nye to-tone 20-tommers smidd hjul med valgfrie center-låsing mekanisme hjelp til å redusere vekten på wheel hub og tåler den ekstra kraften som bilen produserer. En ny LED-belysning brukes for frontlykter og kjørelys for å gi effektiv og lyse utsikt over veien fremover. Aktive aerodynamikk på foran og bak automatisk distribuere og utvide i ulike moduser av ytelse til å generere over 300 lbs. av downforce hastighet for bedre stabilitet, håndtering og effektivitet.