Biler

Syntetiske motorolje guide - hva er de beste merkene? trenger du syntetisk olje for din bil?

Er det diskuteres om hvorvidt du bør fylle kjøretøyet med syntetisk motorolje. Alt i alt det kommer an på merke på et kjøretøy og alder. Hvis du har en nyere bil, kan du lese brukerhåndboken å finne ut hva slags olje bør du bruke. For det meste, det er ansett som OK (og selv ideelle) å bruke syntetisk olje i eldre biler med høy kjørelengde.

Likeledes, holde inne sinn at det finnes to typer syntetisk olje: full og semi. For noen Ford-modeller anbefales det at du bruker semi syntetisk.

Syntetisk og semi syntetisk olje gir fordeler, for eksempel en lengre endre intervall og motstand mot viskositet sammenbrudd, til kompatible kjøretøy.

Hva slags merkevarer tilbyr de beste syntetiske løsningene? Castrol Syntec er en. Det tilbyr full Syntetisk motorolje som bidrar til å opprettholde maksimal motorkraft. Det er formulert med kjemikalier for å møte behovene til Volkswagen, Mercedes-Benz og BMW-modeller. Det er vanligvis solgt av quart.

Shell Rotella er også et godt valg. Denne heavy duty HELSYNTETISK formelen er laget for å gi svært forståelsesfull beskyttelse som tilpasser seg din kjøreforholdene. Merket bruker baseoljer med lav viskositet for å energi til formelens beskyttende evner. Det er diesel godkjent og ideell for økonomi biler. Det er ikke kompatibel med motorsykler, men.

En av de største navnene i denne bransjen er Mobil 1 0W-20, som tilbyr en europeisk bil formel i Nord-Amerika. Denne formelen er utviklet for den nyeste diesel og bensin henvisningteknologi. Det kan brukes med mange moderne biler og gir utrolig ytelse under krevende værforhold.

Mobil 1 merkevaren oppfyller de nyeste standardene for OEM og får industrien godkjenning. Dens lav temperatur evner tillate motor beskyttelse ved oppstart. I motsetning til mange andre syntetiske oljer gir det rengjøringseffekt for skitne motorer.

Til slutt, Valvoline bør nevnes. Denne merkevaren SynPower formel er en av de mest solgte så langt som full syntetisk olje går. Den beskytter motoren ved å slåss mot varme, slitasje og innskudd. Dette er de tre viktigste årsakene til motoren stress.

Kjemien tillater den å stå opp mot ekstreme temperaturer, så hvis du bor i et område som erfaringer ekstrem kulde eller varme, dette kan være et godt valg for deg. Det har også ekstra dispergeringsmidler og vaskemidler å hindre en opphoping av innskudd og slam.

Dette er blant de beste valgene når det gjelder syntetiske motorolje. Finne ut hva som er best for ditt kjøretøy og velg oljen tilsvarende.