Biler

Erstatning for ekspert porsche 996 turbo-clutch, girkasse fjerning og installasjon

Porsche 996 (911) turbo er en eksepsjonelt stykke automotive engineering som er tydelig av sine år med suksess i markedet stedet og dets historie av vinne og dominerer i mange ulike racing-serien og konkurranser over hele verden.

Som sådan reparasjoner og oppgraderinger til denne fantastiske bilen må nærmet seg litt annerledes enn andre biler. Måten de mange forskjellige komponenter og systemer av bilen er utformet og funksjon er litt annerledes enn det typiske hver dag bilen, og som et resultat det krever ekspert kunnskap og forståelse til å utføre oppgraderinger og vedlikehold på disse kjøretøyene.

Her vil vi målrette Porsche 996 clutch og relaterte reparasjoner.

For eksempel er clutch systemet i denne bilen i motsetning til andre biler på markedet. Clutch på Porsche 996 turbo er hydraulisk assistert slik at selv når høy clamping Last presset plater er installert pedal innsatsen ikke endres. Den største forskjellen i systemet sammenlignet med andre biler er i utformingen av slave-sylinder. Hydraulisk bistå systemet fungerer ved hjelp av høytrykks kretsen av servostyringen for å lade en akkumulator som er en del av slaven sylinder montering for å redusere arbeidet som kreves for å operere slave-sylinder.

En god og detaljert forståelse av dette systemet er nødvendig for å utføre arbeid som clutch komponent erstatning riktig og i henhold til fabrikken spesifikasjoner.

En annen stor forskjell i måten clutch systemet fungerer i 996/997 turbo sammenlignet med andre biler er trykket plate release mekanisme. Flertallet og mest vanlige måten å Press plate utgivelsen operasjonen er push-type mens på Porsche 996 turbo er det en pull-type. Mens dette kan høres ut som en veldig liten og mindre detalj, det er ikke slik som inngrepet som kreves for å koble fra girkasse fra motoren er helt annerledes. Det største og vanskeligste aspekten av jobben blir fjerne og reinstallere pivot pin som utløserspaken knyttet til kast ut kulelaget opererer på. Denne PIN-koden må fjernes (gled ut) før girkassen kan være frittstående, og må være innlegge under oppsettingen etter at motoren og girkassen har koblet. Hvis du noensinne har sett denne samlingen du vil forstå hvor vanskelig er det å stille opp i hullene på utløserspaken med de på bell-bolig som det er ingen måte å faktisk se dem og må utføres ved å føle. Videre pin har Rullelagre på begge ender som huset små stål rullene inne og kan skyve av akselen hvis det er trukket tilbake i løpet av innsettingen. Hvis dette skjer vil girkassen måtte fjernes igjen for å hente valsene og montere lagrene.