Biler

Hva gjør du hvis du har vært å sette feil drivstoff i bilen? hint: ikke start på motoren!

Har du noen gang innsett for sent at du har vært å sette feil drivstoff i bilen? Ikke bekymre deg du er ikke alene. Det anslås at hvert tre og et halvt minutt en bilfører i Storbritannia har fryktelig realiseringen de har lagt i feil drivstoff-typen.

Misfuelling, som praksis er kjent, er en felles katastrofe, og selv om det er veldig ubeleilig, problemet kan være lett overvinnes med et minimum av oppstyr hvis du vet hva de skal gjøre. Det viktigste å huske er at det er ingen grunn til panikk.

Den første regelen av misfuelling er ikke starte motoren; den andre regelen av misfuelling er ikke starte motoren. Starter motoren forårsaker forurenset drivstoff til å flytte rundt motoren og forårsaker mer skade. Oh, og i tilfelle du ikke rakk det tidligere, husker gjøre for ikke å starte motoren.

Når du har fått over det første sjokket for å realisere det du har gjort i å sette feil drivstoff i bilen, du har ikke fikk panikk, og du ikke har startet motoren din, må du gå videre til neste etappe - å få hjelp. Du må ringe en pålitelig selskap for å drain brenselet og redde din bil fra ytterligere skade.

Før du selv la noen i nærheten av bilen bør du kontrollere at de er fullt akkreditert og forsikret. For de fleste etter huset deres er deres bil dyreste Kjøp så du trenger å vite det er i trygge hender og dekket mot uhell.

Den gode tingen om drivstoff drenering er at det kan skje ved forecourt garasje eller på siden av veien når du realiserbar din feil. Det er ikke nødvendig å slepe bilen unna som bedre utstyrt svaret lag vil være i stand til å redde deg ved hjelp av mobile drenering utstyr.

Du vil finne et drivstoff drenering selskap som drenerer drivstoff og fylles deretter drivstoffsystemet til pumpen prisene. Du ønsker ikke å henge rundt for lenge begge venter tjenesten framover, og når de kommer. Hele drenering prosessen fra start til slutt må fullføres i under en time.

Og selv om at pesky blanding av de to drivstoff kan ha skapt en stor hodepinen, er det viktig å vite at selskapet skal levere ved å resirkulere den i en miljøvennlig måte. Selskaper som gjør dette er ofte godkjent av Environment Agency.

Og til slutt, ikke lytte hvis noen forteller deg at du kan løse problemet ved å fylle bilen med riktig drivstoff for motoren. Dette kan høres ut som en attraktiv og billigere alternativ, men dessverre det ikke fungerer det beviser bare mer kostbart som du vil legge til kostnaden av ekstra drivstoff kostnadene for drenering.

Copyright (c) 2013 Stratique markedsføring, Design og PR