Biler

Kjøpe egnet kontroll armer og andre hjuloppheng deler til bilen din

Når du bruker en bil, blir det nesten nødvendig å erstatte visse deler etter langvarig behandling. Uansett hvilken type av et kjøretøy som det er, er det noen motor og suspensjon tilbehør som blir slitt med tiden. Dette kan påvirke totalt riding erfaring, kjørelengde og ytelse av kjøretøyet. Hvis noen av hjuloppheng deler får skadet eller uegnet for bruk, må du få en erstatning så snart som mulig. Det er noen vitale suspensjon tilbehør som du må være klar over.

Hva er funksjonen av kontroll armer i bilen?

Som et spørsmål om faktum, er kontroll armer av en bil delene som holder dekk og hjul til rammen. Når bilen går over støt dette ekstra gjør det for å være rett og vinkelrett med hensyn til veibanen. Geometri og størrelsen på disse tilbehør er viktige for å bestemme håndtering, bremser og akselerasjon av en bil. Det er også referert til som wishbone. Det er Lateral varianter som utover, og koble til chassis, som de som brukes i MacPherson spankulere suspensjon. Langsgående varianter regulere aksel opp og ned bevegelser. Disse brukes i bakhjulsopphenget. Disse reservedeler er vanligvis brukt med spiralfjærer.

Lære om andre viktige suspensjon reservedeler

Hver bil har en slags støtdemping systemet installert i det å takle støt og jettegryter på veier og takle ulike terreng. Camber armer og kits brukes til å absorbere støt i biler som har gjennomgått modifikasjoner i suspensjon. Det er nyttig for biler som har hjul buet utover eller innover. Det hjelper også i dekk justering. Du kan finne camber kits for spesifikke bilmodeller, og det er viktig at du kjøper det rette utstyret for sedan og kombikupé. Prisen vil variere avhengig av din bilmodell og merke, naturlig. Racing biler er også utstyrt med camber kits. Du kan finne ulike kits består av hovedsakelig bolter og shims mens finnes det varianter basert på justerbare ballen ledd. Utformingen kan variere avhengig av plasseringen av kit i bilens hjuloppheng. Du finner slike enheter for noen modeller fra Ford, Toyota og Honda. Det anbefales at du får slike et kit som er justert av en veteran bilen justeringen butikk.

Kjøpe hjuloppheng deler fra egnet selgere

Du bør sørge for at du kjøpe reservedeler for bilens suspensjon fra pålitelig og veteran bilen del selgere. Før du foretar et kjøp fra slike online butikker, sjekk for garanti og forsendelse vilkårene.