Biler

Turtall sjekk: Når skal du kjøpe en omdreininger sertifikat?

HVA ER EN OMDREININGER SJEKK?

En omdreininger Check er en slags inspeksjon som normalt utføres når du kjøper en brukt bil. Denne prosessen beskytter australiere fra å kjøpe biler som anses beheftet eller har gjeld skyldte til dem. Turtall sjekk tjenester tilbys av OMDREININGER eller registrere av beheftet kjøretøy.

Når du kjøper en bil fra en privat selger er det en stor mulighet for at det er skyldig til det. Når du ende opp med en bil som har uoppgjorte økonomiske forpliktelser, er det sannsynlig å bli overtatt av relevante kreditorer som bank, credit union eller finansieringsselskap. Uansett hva du gjør, vil du aldri kunne få tilbake pengene dine.

Ved å utføre en omdreininger-Check vil du kunne beskytte deg fra å kjøpe en belemret bil. En omdreininger inspeksjon er nødvendig når du kjøper en annenhånds bil. Det kan gi deg detaljene i en bil heftelser. Det gir også annen informasjon som om bilen i spørsmålet er en stjålet kjøretøy eller om det er en rehabilitert nedskrivningen.

Når omdreininger inspeksjonen avslører at bilen er fri for heftelser, rådes til å kjøpe et OMDREININGER sertifikat for å beskytte deg mot alle trusler om repossessions.

HVA ER EN OMDREININGER SERTIFIKAT?

Et omdreininger sertifikat er et dokument som gir en skriftlig leveringsgaranti at bilen du har kjøpt eller planlegger å kjøpe har ingen penger grunn på den. Et sertifikat for omdreininger beskytter mot repossession bare hvis du kjøper bilen før midnatt den dagen mens sertifikatet er gyldig.

HVA STATER I AUSTRALIA HAR EN OMDREININGER SERTIFIKAT DEKKER?

Du kan anskaffe et sertifikat for biler i disse statene:

• NSW

• Queensland

• Victoria

• ACT

• Nordlige territorium

• Sør-australske

NÅR ER DET TILRÅDELIG Å KJØPE ET OMDREININGER SERTIFIKAT?

Hvis du planlegger å få en omdreininger sertifikat, kan du sikre at du får det øyeblikket du kjøper bilen slik at du kan garantere en klar tittel. Hvis du gjør dette, og det er fortsatt penger skyldte på bilen vil så det ikke være i fare for repossession.

HVA SLAGS INFORMASJON ER NØDVENDIG FOR Å FÅ ET OMDREININGER SERTIFIKAT?

Det er et par ting du trenger å gjøre for å få et sertifikat, og de er som følger:

• Registrering antallet (anbefales)

• Registrering tilstand (ikke obligatorisk, men likevel nødvendig)

• Motornummer

• Kjøretøy identifikasjonsnummer eller VIN/kabinett (obligatorisk)

I tilfelle du har en hard tid å finne disse tallene, kan du søke assistanse fra en mekaniker eller komme i kontakt med bilens produsent.