Biler

Kompleksiteten i vedlikehold og vedlikehold moderne volkswagen audi biler

Moderne motorkjøretøy er en svært kompleks maskin, som inneholder mer datakraft enn første satt mannen på månen. Ingen mer så enn Volkswagen Audi gruppen av kjøretøy, med Audi banebrytende fire hjul-stasjonen systemer med quattro og å være i forkant av 'karosseriets durch teknikken' i over tretti år.

Eldre biler, som brukte elektrisk anlegg i stedet for elektronikk, ble alle satt sammen i en veldig lignende måte. Dette betydde at en god mekaniker med hell kunne jobbe på omtrent alle typer kjøretøy. Med elektronikk og computer systemer å finne veien til motorkjøretøyer, er mer spesialisert kunnskap nå krevde å kunne sjekke, overvåke og reparere disse systemene.

For å sette dette i perspektiv, inneholder en moderne høy spesifikasjon Audi med alle klokkene og plystre oppover 87 kontrollenheter, alle kommuniserer gjennom åtte forskjellige nettverk, ved hjelp av en halsbrekkende antall sensorer, brytere og aktuatorer. Bare sette et vindu kan innebære fire kontrollenheter, to nettverk og en rekke digitale meldinger reiser mellom dem. Selv lys og vindusviskere er slått på automatisk og digitalt disse dager, og å ha en forståelse for hvordan alle disse systemene og komponentene kommer til å arbeide sammen er en del av jobben til dagens moderne kjøretøy tekniker.

Det samme kan sies for rutine for vedlikehold. Noen tjue år siden det ville ha vært en generisk tjenesten plan som ville ha dekket de fleste lette kjøretøy, og tjenesten ville ha inneholdt mange mer mekanisk sjekker og justeringer. I dag men vedlikehold kravene er svært forskjellige, og variere dramatisk fra produsent til produsent, og selv fra kjøretøy til kjøretøy. Moderne systemer krever mye mindre vedlikehold på grunn av fremskritt i teknologi og bruk av bedre materialer, men det er noen varer nå i tjenesten tidsplanen med hvilke noen gamle skolen mekanikk ville kamp.

Tidligere, for å vedlikeholde og gi service kjøretøyet prestisje, du var tvunget til å ta det til de viktigste forhandleren for vedlikehold og reparasjoner å opprettholde gyldigheten av produsenter garanti. Med innføringen av gruppeunntaket er dette nå ikke lenger tilfelle. Å gi kjøretøyet er betjent ved hjelp av originale deler og riktig væsker og smøremidler og de riktige postene holdt, kan du ha prestisje Volkswagen-gruppen kjøretøyet betjent på noen garasjen og likevel beholde garantien produsenter.

Så, å ha spesialkunnskaper er viktig å sørge for at kjøretøyet prestisje vedlikeholdes til den høyeste standarden. Selv avbryter tjenesten påminnelsen på dashbordet er nå en særlig viktig del av tjenesten. Med innføringen av variabel serviceintervaller, sensorer i motoren dataskjerm forfatning av oljen og sette på lyset tjeneste når tjenesten forfaller. Re-setting denne påminnelsen feil kan påvirke når lampen lyser for de neste og påfølgende tjenestene, som åpenbart kan påvirke ytelsen til bilen din.

I konklusjonen, moderne motorkjøretøy er et svært komplekst og komplisert dyr og det tar svært spesialisert kunnskap og utstyr for å beholde det glade og fornøyde. Det kan sies at selv enkle ting drives i en komplisert måte disse dager, så bare være forsiktig som du stoler på bilen din kjære.