Biler

Hvordan å beskytte bilen din fra tyver

Du har ingen tvil låse bilen uten å tenke. Men er det virkelig nok til å stoppe bil tyver fra å ta bilen for en joyride? Vil du se din stolthet og glede stjålet og din forsikringspremie rakett oppover?

Sjekk ut disse enkle ting du kan gjøre for å holde bilen din trygt.

Klemme deg selv

Selvfølgelig er noen grad av forsvar mot bil tyver stor. Men det er faktisk en kjernefysisk mulighet! Investere i en forhjulet låser. Ja det er akkurat som det høres ut... du er i hovedsak clamping på eget kjøretøy. Det er en omfangsrik alternativ, men vil tvinge bil tyver å kutte metall i stedet for din rattet, og som sådan vil bli kvitt opportunists.

Gjøre din Bark verre enn din Bite

Få en liten blinkende LED-lys på innsiden av kjøretøyet å avskrekke crooks. Erfarne bil tyver vet det er en dummy alarm, men de fleste av dem kan ikke fortelle. Selv om bilen har en fullt funksjonell alarmen og/eller startsperre, vil å ha et blinkende LED-lys sørge for at skurkene vet det er der. Alt du prøver å gjøre er å gjøre det enklere å stjele bilen ved siden av din.

Vurdere Pedal låser

Rattstammen og bilen hjul er ikke det eneste ting du kan låse opp. Det er mulig å kjøpe bilen pedal låser også. De bare klemme til pedaler og stopp noen ville være tyven fra benytter dem. Låser som den automatisk Pro er ganske bra, men vær oppmerksom på at du ville være klokt å annonsere du bruker dem ved å legge reflekterende materiale.

Det vare tingen du ønske er en biltyv å bryte i, erobre din Lås rattet, varme wire det, så innse de ikke kan få pedal låsen. Du sitter igjen med et knust vindu, et forsikringskrav og hodepine.

På en side note, ikke bry deg med produkter som låser både pedaler og rattet ved å feste til begge. De er en knekt av alle handler og lett å bryte ut.

Få bedre bil forsikring!

Hvis du er bekymret for bilen din blir stjålet eller vandalisert, kontroller at du har utmerket forsikringsdekning med en lav overflødig. Kjøpe rattet låser og andre anti tyveri bil enheter er alt veldig bra, men du til slutt gjør det for fred i sinnet. Sørge for at du har omfattende dekker og beskytter din ingen krav rabatt vil hjelpe deg å sove om natten.

Park av gaten hvis du kan

Dette er en opplagt en, men når mulig prøver å parkere utenfor hovedveien. Og hvis du sørger for at det er direkte under en street lys, eller ikke i nærheten av en. Dette kan høres gal, men god gatebelysning vil avskrekke tyver frykt for å bli sett, og dårlig belysning vil bety de trenger en fakkel å bryte din anti tyveri bil enheter. Det er i-mellom belysning som er mest farlig.

Hold nøklene dine ekstra godt gjemt

En svær beløpet av bil tyverier forekomme som deler av et hus ran. Tyver vet du holde ekstra nøkler ved inngangsdøren slik at de bare bryte det og finne dem og kjøre av i bilen. Kontroller at du har en gnist innfinne seg en vanskelig å finne sted!

Prøv en Steering hjul-lås

Moderne rattet låser er en av mange effektiv bil tyveri deterrents. Selvfølgelig hvis en kjeltring virkelig ønsker å bryte seg inn i bilen, vil da de. Men det er din jobb å gjøre det så vanskelig som mulig for dem.