Biler

Er gass kroppen avstandsstykker nyttig?

Ytelse deler brukes til å forbedre ytelsen til alle typer kjøretøy, og i de fleste tilfeller er dette gjøres for å øke motorkraft og hastighet. Gass kroppen avstandsstykker er en type ytelse deler som brukes til å endre strømmen av luft inn i innsug manifold. I denne artikkelen vil vi diskutere hvor nyttig disse throttle body avstandsstykker er for din bil.

Disse delene er i utgangspunktet ettermarkedet forbedringer som brukes av bileiere til å forbedre drivstofføkonomi, hestekrefter og dreiemoment. Gass kroppen avstandsstykker regulere luftstrømmen inn i manifolden, for å optimalisere volum av luft som går inn i inntaket. Disse delene fungerer godt med flere bilmotorer, men ikke med alle typer modeller. Dette er en ganske billig og rask metode for å få overlegen ytelse fra en kjøretøyets motor.

Hvordan virker det?

Gass kroppen avstandsstykker fungerer ved å kontrollere flyten av luft som går inn i motoren, og denne forestillingen del brukes vanligvis sammen med et drivstoff injeksjon system. I denne metoden kobles kabelen først gasspedalen av kjøretøyet for gass. Gass åpnes når gasspedalen er presset, dermed tillater økt luftstrøm å komme inn inntak systemet. Denne gassen tillater mer luftstrøm enn normalt å gå inn i motoren, og som et resultat-motoren har ikke å jobbe altfor hardt for å få den nødvendige mengden av luft komme i forbrenning chamber.

Hva er fordelene med å bruke throttle body spacer?

Det finnes flere fordeler med å bruke throttle body avstandsstykker, og en av de største blant dem er at det hjelper i å forbedre hestekrefter. Forestillingen del til slutt øker hastigheten av luft som fører til en økning i forstøving. Videre, spiral luftstrømmen som resultatene fra gass gir mye bedre forbrenning.

Hvis din bil har en forgasser kan så denne forestillingen del hjelpe forbedre vakuum svaret som hjelper i å forbedre ytelsen. Dette tilbyr også noen ekstra høyde til luft-blandinger dannes. Denne regulert luftstrømmen til portene på inntak forbedrer potensielle dreiemoment svaret. Som vi vet at gass kroppen spacer tillater mer luft, krever ikke motoren arbeide så hardt.

Du vil finne ulike typer avstandsstykker i flere gass kits, og disse pakkene hjelpe i å tilpasse gass for passer kjøreforhold. Disse typer gass kits er enkel å installere, og de inneholder også flere andre deler for å øke ytelsen kjøretøy. Dette er en ganske rimelig metode for å øke kraften og dreiemoment på motoren. Med hjelp av gass kroppen spacer er det mulig å forbedre dreiemomentet kraft av 25 ft lbs og også gjøre dreiemomentet kraft.

Disse typer områder er spesielt gunstig for eldre motorer, spesielt de som har bensininnsprøytning systemer. Før du kjøper avstandsstykker for din bil, anbefaler vi at du forsikre deg om at de er egnet for din bil, og motoren kan faktisk ha nytte av bruken.