Biler

Fire hjul drivere og sikkerheten din

Det finnes et bredt utvalg av fire-hjulet stasjonen og SUV kjøretøy ut på veien i dag, og disse bilene er laget for værforhold som utfordre din hverdags foran og bakerste hjul biler og lastebiler. Men bare fordi en bestemt type kjøretøy er utformet for å håndtere snø eller is bedre enn resten ikke betyr at du kan kjøre som normalt i Ugunstige værforhold.

Og en masse fire hjul-drivere ser ut til å mislykkes i å realisere dette enkle faktum: "Bare fordi du kan, betyr ikke at du bør".

For de av dere som bor i områder hvor det er en betydelig mengde av snø eller is, du vet nøyaktig hva jeg snakker om. Det kan være to inches av snø på bakken eller et ark med is på fortauet, og mens trafikken er beveger seg langs med en langsom, men sikker hastighet, du har alltid en fire-hjulet stasjonen kjøretøy som driver uvørent langs som det var en fin solskinnsdag med klart fortau. Førere av disse kjøretøyene synes å tenke at firehjulsdrift betyr kjøre så fort du kan, ikke innser at bilen er bare gir dem bedre trekkraft på veien. De kjøpte deres motorveien "tanker" for å holde dem fra å bli sittende fast i snøen, men det hjelper ikke deg mye.

Og hva dette bety for deg, sjåføren som har en vanlig gamle sedan med foran hjulet stasjonen, koble sammen bak en snø plog i New England? Hva kan du gjøre hvis du ser en SUV barreling opp mot deg i din rearview?

Det betyr ikke få panikk, og holde kjølig, du har alternativer for å holde deg ut av trøbbel. Disse driverne har én ting i tankene, og som slår dårlig vær å komme til der de kommer akkurat som de normalt ville. De forstår ikke at deres firehjulstrekk biler kan fortsatt lysbildet på isen, eller hydroplane i kraftig regnvær. Så er hva du trenger å gjøre kontroller, hvis mulig, får du ut av veien av fire hjul-driveren. I en nødssituasjon, kan, må du slå av raskt, selv om det betyr ned en gate som du hadde ingen intensjon om å skru ned. Personen kjører uvørent i dårlig vær presenterer en alvorlig trussel mot din egen personlige sikkerhet, og et par ekstra minutter av kjøretid er bedre enn havne i en ulykke med en farlig fire hjul driver.