Biler

Best biler for universitetsutdannet

Når du er en college-student, er en av tingene som du er fokusert på hvordan å få gjennom college på et stramt budsjett. Du må prøve og lagre på omtrent alt, noe som betyr at du ikke sannsynligvis å gå til middag for ofte, og du kan ikke råd til å kjøpe dyre møbler eller kule gadgets og apparater i arbeidet med å gjøre ditt dorm room ser vakker og føler så behagelig som mulig i den. Dette gjelder for transport, også. Når du velger hvilken type bil å kjøpe mens du er på college, er viktigste at det ikke er for dyrt, uavhengig av sine forestillinger. Du vil ha en bil med god drivstoffeffektivitet og lave vedlikeholdskostnader. Mens disse attributtene bør være viktig for deg etter college, også, kan du begynne å tenke på å få en bedre, dyrere bilen, siden du har allerede funnet en jobb eller i det minste det er noen jobbmuligheter på horisonten.

Volkswagen GTI

Dette kombi er drevet av en 2.0-liters, 4-sylindret motor, og har en turbo 6-trinns manuell girkasse. Det er en sporty bil, som har et svært komfortable interiør, med noen ganske høy kvalitet materialer brukt til setene og dashbordet, og den har navigasjonssystemet, Bluetooth og iPod inngang som standard funksjoner. Du kan få Volkswagen GTI for rundt $23.000.

Mazda 3

Mazda 3 er en bil som har en veldig god drivstofføkonomi, og på toppen av det, det har flotte forestillinger. Det er vurdert på 40 mpg på motorveien, og selv om den ikke har en top-notch interiør, det gjør opp for det med utrolig god håndtering og styring, og det faktum at det er helt øko-vennlig, takk til Sky-G motoren. Prisantydning for en Mazda 3 er ca $15.000.

Suzuki Kizashi

Denne sedan med en sporty utvendig design bør tiltrekke seg høyskole gradienter med rimelig pris og romslig interiør som har mange praktiske funksjoner. Den har en ekstern keyless oppføring, tilt ratt, foran og bak drikke holdere, sportsseter, air condition og automatisk temperaturkontroll. Den har en relativt dårlig drivstoffeffektivitet, skjønt, med 21 mpg/by og 30 mpg/by. Men, det er en ganske trygg bil, og det er ikke for dyrt, koster ca $19,000.

Alt i alt, etter at du ble uteksaminert, og forhåpentligvis dagene når hver krone teller endte øyeblikket du flyttet utenfor dorm room, du har råd til å kjøpe en bil at du ikke vil være flau for å kjøre, hvilke er en ganske vanlig ting blant høyskolestudenter.

Hvis du er en forelder og barna gikk på college, ønsket å sørge for at de holder trygt og lyd på alle måter. Etter eksamen, du føler at tid for dem å få en bil med mye bedre prestasjoner.