Biler

Kan klistremerker eller bilen Vindusdekor forhindres fra revet fra bilen?

Spørsmål: Hvordan kan du holde vinyl klistremerker eller bilen Vindusdekor fra å være revet av en bil eller lastebil?

Svar: De fleste vinyl klistremerker eller vinyl eller polyester bilen Vindusdekor har akryl lim lim festet til decal på ene siden og bilvinduet eller støtfanger på den andre. Acrylic klebemidler kommer i varierende grad av seighet, men for det meste, vinden aldri vil rive disse klistremerker fra bilen.

Mange Vindusdekor og støtfanger klistremerker har det som kalles "permanent lim." Dette limet tar ca 48 til 72 timer fullt kjøpe til vinduet eller støtfanger på bilen din, så lenge det ikke er for kaldt (det er best for å bruke noen decal på varmere temperaturer slik at limet til å kjøpe, og over 65ºF (18ºC) er best).

Permanent lim er ikke, selvfølgelig, virkelig permanent, men de vil være vanskelig å fjerne innen dager av søknad til din bil eller lastebil. Hvis, si, et år eller to nedover veien, du vil fjerne klistremerket, best måten er å bruke en hårføner å varme decal overflaten, som vil i sin tur varme acryl og glass og myke limet, slik at du kan trekke vinyl eller polyester klistremerkene av bilen.

Imidlertid vil du nesten alltid finne at noen rester av lim blir venstre på glasset eller på din malt eller chrome støtfanger, så hvis du har trundle på over til din lokale jernvarehandel, du skal kunne kjøpe en billig flaske av sitrus-type lim remover, bruke det på den gjenværende lim før det er mettet, og deretter bruke et kredittkort eller stiv plastkort å forsiktig skrape den gjenværende lim fra bilens støtfanger eller vinduet. Jeg vanligvis også har noen papirhåndklær med meg, og til slutt en liten mengde lim remover på papirhåndkle, og gi området et sluttrengjøring.

Hvis du planlegger å sette en ny klistremerke på på samme sted, du må ha litt isopropylalkohol (anbefales) eller såpevann for å fjerne fet lim remover, som sitrus oljen i limet vil remover hindre noen nye dekaler stikker. Deretter vil du ha en hard tid å holde din dekaler fra å være revet fra bilen.

En annen acryl som står popularitet er de flyttbare akryl selvklebende klistremerkene. Men bli advart, bare fordi de er kalt "flyttbare" ikke alltid bety de vil være lett å fjerne. Mest "flyttbare" dekaler har en tidsbegrensning seks til tolv måneder før limet stivner av til punktet at det blir ganske mye det samme som permanent lim. Det er nå, men to til tre år flyttbare lim som finnes også, selv om vil bli advart, plukkere (peeps som liker å plukke på ting som dekaler) kunne være i stand til å fjerne eller rive disse klistremerker fra bilen din, selv om det er nok ikke fryktelig sannsynlig. Men vinden vil ikke kunne gjøre mye.

Statisk stoff dekaler er også en uhyre populært alternativ for kjøretøy nå også. Men vær advart, dette ikke har noen lim overhodet, og holde seg til glass bare på grunn av myknere lagt til dette er laget av vinyl og mykhet og stickiness er hva overholder dem glass. Men ikke utsiden av bilvinduet. Dette vil absolutt bli revet fra bilen hvis du setter dem på det utvendige glasset. Interiør program! Hvis du har tonede Vinduer, vil bakgrunnen din statisk stoff klistremerker til å være hvit eller ingen vil trolig aldri se dem.

Og et siste ord om reflekterende klistremerker og dekaler - som også er stadig i popularitet - i det minste til du trenger å skrelle dem. Igjen, varmen er bare godt alternativ for fjerning av reflekterende dekaler fra lakkerte overflater som de fleste moderne støtfangere, men limet er enda tøffere å fjerne enn standard permanent selvklebende klistremerker og dekaler. Disse klistremerkene brukes oftest som parkering klistremerker, og derfor er vanligvis satt foran frontruten i din bil eller lastebil, noe som er bedre enn hvis de er brukt på en malt støtfanger på bilen din. Hvis de brukes på glass, kan du bruke en barberblad skraper for å fjerne klistremerkene (igjen, det er lettere med varme, men kan gjøres uten varme). Pass på å bruke en surfactant, skjønt, for å holde den razor bladet fra riper på glasset. En surfactant er noe som gjør overflaten av glass glatt og er et fancy ord for såpevann eller lignende.