Biler

Hva å gjøre med gamle bilen

Har en gammel bil er en ansvar. Du kan ikke bruke bilen, men da det opptar plass i ditt hus eller en garasje. Det er mange av tingene du gjør med bilen. Du kan fikse det, bytte den på en forhandler, eller du kan selge den. Du kan velge alle valgmuligheten avhengig av prioriteringer og tilstanden på bilen hans. Hvis du ikke kan kjøpe en bil i nær fremtid, bør så du holde den gamle bilen, forutsatt at det kan brukes etter at de gamle bydelene er erstattet. Hvis det ikke koste deg mye å fikse bilen din, eller hvis det koster mindre å fikse bilen din enn å bruke alternative moduser av transport, bør du vurdere å bruke bilen kassaskuff du har råd til en ny. Hvis du har sett Pimp My Ride på MTV, så vet du i hvilken grad en gammel bil kan være så god som ny. Det andre alternativet, trading bilen med en bilforhandler er fristende.

Hvorfor er dette alternativet så attraktiv? Det er fordi det sparer deg fra å bruke tid på å søke om en kjøper. Handel i bilen på en forhandler innebærer nei oppstyr i det hele tatt. Du trenger ikke å sørge for en prøvekjøring, fikse møter med potensielle kjøpere, er det mindre omfang for forhandlinger, etc. Handel i handler om bekvemmelighet, og bli kvitt den gamle bilen på kortest tid. Trading verdien fastsettes etter en nøye vurdering av bilen, sin alder, kjørelengde, etc. Verdien av handel i trekkes fra prisen på en ny bil som du velger. Det vil si hvordan trading i works. Du har ingen forpliktelser når bilen er solgt. Kjøperne vil ikke komme tilbake til deg for eventuelle problem. Sammen med juks selge du også av forpliktelser og ansvar knyttet til kjøretøyet. Selv om handel i veldig enkelt, er ulempen at du må betale for en lavere verdi av kjøretøyet. Bestemt verdien er mindre enn det du får hvis du selge bilen selv. Så, i utgangspunktet, hvis du bryr deg om penger mer enn tiden som kreves, deretter selge bilen selv ville være bedre.

Selge en bil selv, betyr det at du setter deg i markedet som selger. Kjøperne skal kontakte deg og ikke en forhandler. Hvis det er alle problem som kjøperne møte om bilen, er det ditt ansvar å svare på dem. Selge bilen betyr selv også samarbeidsstil kjøperne. Du må finne kjøpere gjennom annonser og holde kontakten med dem og ordne en prøvekjøring. Du vil bli holdt i loop hele tiden; om det ikke kan være ønskelig for noen, er det avgjørende for en rettferdig avtale for kjøperen, og for deg selv. Du har også, til makten stille prisen. Men det betyr ikke at du kan lade enhver pris du ønsker. Selv i ditt tilfelle, hva dealership gjør for seg selv, trenger du å gjøre for deg selv. Du må sette prisen i henhold til prisen av reparasjon som du kan ha fikk gjort og kostnadene ved slik bil i markedet.

Du kan også selge dine biler til bil kjøp bedrifter som betaler raske penger, som er vanligvis mer enn handel i verdi. Du kan også selge bil gjennom en agent, og agenten vil holde en del av verdien mottatt som kommisjon. Du kan også gå videre og donere bilen til veldedighet.