Biler

Dunlop dekk oversikt over historien, teknologi, direzza og signatur ii

Hvis du vil bestille dekk fra et merke som har de fleste erfaring gjør dem, så er Dunlop svaret. Dette selskapet har eksistert siden 1888, når grunnlegger John Boyd Dunlop gjort dekk for sin sønns tricycle ved hjelp av en unik prosess. Dekk for tricycle ble gjort av canvas limt med flytende gummi. Denne ideen ville føre til en av de største selskapene i bilindustrien: Dunlop dekk.

I dag, utvikler merket dekk produkter for alle typer kjøretøy. Teknologien som Multi-Radius slitebanen er brukt. Dette design gir press for å bli distribuert jevnt når som helst og uansett hvor gummien møter veien. Noen av modellene inneholder en spesiell Silica-Plus Compound, som bidrar til å forbedre akselerasjon, bremsing, grep, etc.

Et eksempel på hvor fantastisk deres produkter er er Direzza. Det er en ultra høy ytelse sommer dekk som er ideell for kompakte sportsbiler. Den kan kjøre problemfritt på tørr veier i løpet av sommermånedene. Den mest solgte modellen fra denne linjen er DZ101. Den har en Silicarbon matrise slitebanen sammensatte (karbon svart og silika kombinasjon) for å forbedre grep og tråkke på veiene i sommervarmen.

Dunlop gjør dekk for lastebiler også. Grandtrek AT20, for eksempel, er en modell for alle sesonger varebiler. Hvis du kjører en SUV eller pickup lastebil, er dette et godt valg. AT20 ble utviklet for å kjøre komfortabelt på motorveien veier for hver sesong. Det er tilgjengelig i forskjellige størrelser for å passe forskjellige merker på lastebiler. Takket være fordeler som lave rullemotstanden betaler dette dekk til slutt for seg selv. Den lave rullemotstanden bidrar til å øke drivstofføkonomi.

En annen god modell er signatur II, som har H eller V-hastighet rangeringer. Den er designet for coupes, varebiler, sedans og kryssover kjøretøy. Med sin all-season trå sammensatte og multi-directional siping, det kan ri jevnt på tørr veier og våt veier. Flere retninger siping bidrar også til å øke veigrepet i vinterlig forholdene.

Slitebanen sammensatte er støpt inn en symmetrisk utforming som inneholder Evaqua Grooves og omkrets kanaler. Vann er effektivt pumpes ut for å hindre vannplaning. VersaLoad-teknologi gir kjørekomforten og konsekvent i en rekke forhold. Dunlop har gjort en god jobb for å optimalisere dekkmønsteret, så det hjelper fremme selv treadwear. Hvis du ikke liker å skifte dekk ofte, er signatur-II et godt valg på grunn av sin holdbart bygge. Det kan vare for en meget lang tid.

Faktisk, kan alle Dunlop dekk vare lenger enn mange andre dekk på markedet. Siden selskapet selv er en av de eldste i bransjen, produktene de gjør tåle tester for tiden. Prosessene som brukes består av en kombinasjon av erfaring/kompetanse og de mest moderne og avanserte teknologiene.