Biler

Sitron bil tips: hvordan å unngå å kjøpe en sitron

Opprinnelsen til begrepet "sitron car" har vært gjenstand for en stor av spekulasjoner, men vi alle vet hva det betyr så hvilken rolle spiller det. Hva er mer interessant for de fleste er hvordan å unngå å kjøpe en sitron. Meste av det er ikke mer enn sunn fornuft, men henne er noen tips for å hjelpe deg på veien.

Når du kjøper en bil, en sitron bil, er det viktig at du sjekke det ut grundig. En 2013 bil som ser ut som ny kunne blitt gjenoppbygd etter en ulykke, og være et dårligere kjøp enn 2010 kjøretøy som ser skitne, men faktisk er godt vedlikeholdt. Ser kan bedra. Så ikke la deg selv bli lurt når du kjøper en ny bil.

Sjekk utvendig

Hvis det er en tips opp på hvor å unngå å kjøpe en bil med sitron, er det å kontrollere bilen både innvendig og utvendig. Først sjekk utvendig. Her er hva du bør se etter:

Kontroller sidene og understell for underskriver av sveising. Dette kan indikere at bilen har vært dårlig skadet og reparert av sveising på nye deler - eller selv at foran og bak på to forskjellige biler har blitt slått sammen.

Også se etter små forskjeller i maling farge. Dette kan også indikere reparasjoner som er gjort fra gamle bildeler.

Kontrollere dører, bagasjerommet og hette. Passer de riktig, er lakken og tekstur alle like, og er det noen hull mellom panelene?

Pass bak plater og fendere. Disse skjulte områder er ofte savnet i amatør respray jobber, og du kan finne en annen farge det. Som indikerer at bilen har blitt resprayed, og hvis noen opprinnelige områder av forskjellige farger, så du kan ha en sitron på hendene.

Kontroller at det er ingen bobler på paintwork. Dette er en sikker indikasjon av underliggende rust som kan ha blitt malt over uten å bli behandlet.

Sjekk Under panseret

Se på undersiden av panseret seg selv. Noen sprekker eller rynker i paintwork kan indikere en kollisjon i siste. Sjekk for korrosjon mens du er der.

Se etter olje, vann eller lekkasjer av andre væsker. Også sjekke bakken under bilen for drypper. Aldri kjøpe en bil som lekker væsker.

Fjerne olje peilepinnen, rense den og deretter dyppe oljen. Er det ren eller svart? Er olje på et godt nivå? Hvis ikke, og du har til slutt kjøpe bilen, sørg for at olje og filteret endres før du betaler. Du kan unngå å kjøpe en sitron bil hvis du gjøre selger fikse alt du finne feil før du del med penger.

Sjekk bilen interiør

En god måte å unngå å kjøpe en bil med sitron er å løfte alle tepper, matter og tepper i bilen, og sjekk metallet. Det er vanskelig å skjule understell sveising, og mange vil prøve å dekke det med tepper. Noen mennesker male ikke også det, fordi de fleste kjøperne aldri Sjekk under tepper. Hvis du gjør, de bare skuldertrekning og vente på neste kruset å komme sammen.

Kontroller at alle instrumenter og tilbehør fungerer. Kontroller alle lysene, og kontroller at alle varsellys lyser når tenningen er slått på.

Kontroller at tenningen og kolonne er i god stand - en stjålet bil kan vise tegn på skader.

Sjekk kilometerstand: Hvis bilen ser ut til å være eldre enn kilometerstand synes å vise på kilometertelleren, deretter være mistenksom. Noen ganger er det nødvendig å gange unna for å unngå å kjøpe en sitron bil. Søker en forklaring fra selger kan tillate dem å overtale deg til å kjøpe den. Det kan være OK - men med mindre du er 100% sikkert, ta ikke sjansen.

Papirarbeid og VIN sjekker

Anmode å se papirarbeid og eierskap papirer. Kontroller at alle tjenester er utført, og at en gammel bil har bestått tilstand tester.

Ta en note av VIN nummer. VIN kan bli plassert på førerens side av dashbordet av frontruten eller på døren jamb. Spør - hvis driveren ikke umiddelbart vise VIN platen, så være mistenksom. Ta VIN nummer slik at du kan utføre en elektronisk rapport på bilen. Gå til webområdet Carfax og betale avgiften for sjekken. Det er verdt det å unngå å kjøpe en sitron. AutoCheck vil også gjøre det. Rapporten vil fortelle deg hvis bilen har vært involvert i en ulykke eller stjålet - du vil få sin full historie. Ingen VIN så ingen kjøp!

Hvis alt ser ut til OK, bør du da få en mekaniker venn til å utføre en annen siste sjekk av bilen og gå for en prøvekjøring med deg - eller betale for en bilen sjekk og test kjøre å bli gjort for deg. Igjen, er det verdt prisen for tryggheten du vil ha. Følge rådet ovenfor, og kan være så sikker som du kan være at du er en ikke kjøpe en sitron bil