Biler

Bil drink holderen nyskapende konsept - måler temperaturen så har pluss og minus alternativet

Ikke lenge siden, var jeg snakket med en fyr entreprenør i bilindustrien. Han hadde jobbet for et selskap og gjort ganske bra selge ettermarkedet auto tilbehør, typen som du ser på den store SEMA showet hvert år i Las Vegas. I alle fall, ble vi snakker om ulike nye ideer og innovasjoner. Han fortalte meg en som han hadde at han ønsker å patent, og kanskje gå i produksjon hvis han kan finne ut nøyaktig hvordan du gjør det, og gjøre dem til en god pris.

Så jeg bestemte meg for at kanskje jeg kunne komme opp med en nyskapning av min egen, en som løser problemet for auto eiere, og en som kan være av verdi for nesten hvem som helst med alle dagens bil. La meg forklare konseptet jeg kom opp med etter vurderer dette i 15 minutter. Du skjønner, i mange deler av landet luftfuktigheten er ganske høy, og så er temperaturen. Hvis du kjøper en stor slurk fra lokale nærbutikk og sette den inn i din drink holder vil du legge merke til det er mer vann på utsiden av koppen enn det er på innsiden.

Kanskje bor du i et kaldere klima hvor du kjøpe en kopp varm kaffe, og den neste tingen du vet det er allerede for kaldt å drikke. Den går fra å være for varmt til å for kaldt raskere enn du kan drikke det. Drikker kald kaffe er ikke moro. OK, så her er en oppfinnelse som vil løse disse problemene. Det ville være et isolert drink holderen ermet som passer inn i din gjeldende drink holder. På innsiden kunne det avkjøle temperaturen eller varme den. Enheten ville ta temperaturen på hva du putter inn i ermet, og hvis det var en varm temperatur ville det øke temperaturen 5-grader. Hvis det var en kaldere temperatur ville det senker temperaturen av 5 grader.

Det ville også være et pluss og minus-knappen kan du treffe med fingeren, hver gang du trykker på knappen det ville heve temperaturen eller senke den 2 grader. Filament innsiden av enheten ville koble til AC-adapteren hvor i sigarettlighterkontakten går. Dette ville være ganske enkelt å gjøre med noen av de nye materialene som er ute nå som Karbonnanorør med Grafén belegg.

Hele systemet ville være en kompositt materiale svært tynn og stand til å lagre energi til varme eller kjøling. Jeg forestille seg dette kan selge for $19.99 og alle ville kjøpe en. Ville ikke du? Vennligst vurdere alt dette, og tror på den.