Biler

Slik praksis kjøring med en trailer

Når det gjelder å kjøre en trailer med hell, er det ingen erstatning for virkelige liv opplevelse på veien. Forutsatt at lastebilen har en tauing knirkefritt, og du vet hvordan du trygt hitch en trailer uten å miste en finger, er spørsmålet; Hvordan får du det erfaringen uten å krasje? Enten du er transport en sykkel, eller flytte huset, leie en trailer står å spare deg mye penger over å få en profesjonell tauing tjeneste. Hvis du ikke vet hva du gjør om, ulykker vil tørke ut de potensielle besparelsene og forlate du hadde ønske du kalt proffene!

Gjør deg selv en kurs!

Finne deg selv en ledig parkeringsplass og ta noen markører. Fluorescerende kjegler er stor hvis du har dem, men du kan lett gjøre noen flagg markører ved å knytte socks onto hage canes og stikke dem inn i blomsterpotter. Begynn med å lage to parallelle linjer.

Reversere

Det er nesten umulig å sikkerhetskopiere i en rett linje så ikke engang prøve, rettferdig praksis reversere tilbake mellom din parallelle merking en haug med ganger. Få en følelse for hvordan din tilhenger beveger seg som du tilbakefører.

Se hendene

Et godt tips er å holde en hånd på 6o' klokke posisjon på rattet når du tilbakefører. Dette hjelper noen mennesker forholder seg til hvordan hver liten tur av hjulet er forstørret i et mye større bevegelse av baksiden av tilhengeren. Hvis du prøver dette, flytter tilhengeren i motsatt retning hånden gjør når du reversere og det gjør det enklere å visualisere bevegelsen.

Speil vil redde livet ditt

Utvidet eller overdimensjonerte speil er et must når du kjører med en trailer. Du kan leie en trailer, men du kan ikke leie dette! Det er svært vanskelig å kjøring med bare bilens standard fløyen speil som de ikke kan la deg se hele din tilhenger. Bruk din parkeringsplass kurs å gjøre justeringer på din speil og sikre at du kan se hele lengden av din tilhenger lett. Som bare din lager lastebil speilene vil være elektrisk justerbare hjelper det virkelig for å ha en kompis som kan vinkle utvidet speilene for deg mens du forbli sittende i riktig posisjon for kjøring.

Tillat deg selv ekstra plass

Når du er klar, flytter du parallelle tegninger til en kurve og få en følelse for hvor mye ekstra plass du trenger å forlate deg selv når du slår. Fullføre flere snur på parkeringsplassen og observere hvor brede du måtte bo uten å treffe dine markører. Når du kommer inn på veien, betyr dette at når det er flere tur-baner, bør du holde bredt.

Praksis stoppe!

Det siste trinnet i din praksis er å se hvordan din tilhenger håndterer når du stopper. Selv om din tilhenger har bremser, ville du alltid nød å ekstra bremselengde. Ut på veien oversettes dette til forlate ekstra mellomrom mellom deg og bilen foran.

Sette alt sammen på veien

Nå er du klar til å prøve bilkjøring på motorveien for første gang, lykke til! Imidlertid vil praksis-kurset ikke har forberedt deg nervepirrende følelsen av buffeting når en lastebil passerer du hastigheten. Et godt tips er å være årvåken og se andre kjøretøy som nærmer seg i din speil, så letthet av gasspedalen bare før de sender, vil det hjelpe forhindre svaiende. Alltid huske på hvis din tilhenger er svaiende kontinuerlig må du stoppe og gjøre justeringer. Hvis alt er for mye hassle og bekymre deg så vurdere å finne en lokal tauing fast; Du kan bli overrasket over hvor raskt og rimelig sine tjenester kan være.