Biler

Hvordan å trygg transport din motorsykkel selv

Dette problemet vil møte noen biker en gang, eller mer i livet; hvilke skritt må du ta å trygg transport din motorsykkel selv? Om du går til en spor dagen eller flytting, kan du ikke alltid kunne stole på noen å kunne hjelpe deg med å laste inn eller ut din sykkel. Kanskje din kompis trakk seg ut av kommer på sporet-dagen i siste minutt. Kanskje vet du at ingen vil være på ditt nye hjem for å hjelpe deg med å fjerne. Trygg transport din motorsykkel selv er ikke så vanskelig, men du må utvise forsiktighet; Vi vil se på to viktigste alternativer i denne artikkelen, en varebil eller en trailer.

Fordeler av trailere

Som trailere som mye lavere mot bakken er det mye lettere å hjul sykkelen opp rampen. Varebiler (og lastebiler) er mye høyere opp fra bakken, noe som øker sannsynligheten for at du skal slippe sykkelen og dyre skade. Investere i en trailer med en hjulet chock vil spare penger i det lange løp hvis du en masse banekjøring, men ikke hvis du er bare flytte hjem.

Forholdsregler når du bruker en Trailer

Du kan kjøpe eller leie en trailer og må investere i en hindring for din lastebil eller sedan hvis du ikke har en. En trailer kan ikke ha plassen du trenger for ekstra hjul og deler. Det er tidkrevende å dekke en trailer med en presenning. Når haiket en trailer selv, kan uforsiktighet forårsake betydelig skade som opphenget har mange 'klype' poeng. Det er viktig å bruke de to låsing enhetene. En lås bør brukes på trailer knirkefritt, og andre låsen må brukes til å presentere noen fra spratt tilhenger av av trailer Hengerfeste ballen. Tyveri er overalt, og hvis du er transportere sykkelen alene og stoppe av sted, kan du være et offer. Tyver forfølge banekjøring og service stopper for folk som glemmer å låse deres trailer. Kan du forestille deg komme ut av en bensinstasjon, bare for å oppdage at din trailer og sykkel har blitt stjålet? Det skjer, så være trygg!

Fordeler av varebiler

Hvis du ikke har en, er det ganske billig å leie en varebil enten for sporet-dagen eller å flytte hjem. En van er mye sikrere enn en trailer; Det er mindre utsatt for tyveri hvis du reiser alene, og vil stoppe et sted underveis. En van kan bære ekstra hjul og deler som en trailer kan ikke. Du kan kjøre mye raskere i en van enn du kan hvis de sleper en trailer, så en van sparer du reiser tid og drivstoff. Lastetiden er raskere som du ikke trenger å rote rundt med en presenning i regnvær.

Forholdsregler når du bruker en Van

Jeg forlot lastebiler ut av denne diskusjonen som de er for høyt for folk flest å trygt komme en sykkel på av seg selv. Det kan være umulig å trygt komme på sykkelen opp rampen i van på din egen; Det avhenger av din styrke og størrelsen og vekten av sykkelen som om du kan laste det selv. Det vare tingen du ønske er å forårsake smertefulle og kanskje permanent skade på deg selv. Mens en trailer bør ha en spesialbygd chock å holde sykkelen, en van kan ikke, og det kan være mye vanskeligere å trygt sikre en sykkel ved hjelp av riktig stroppene inne en van.

Bruke hva du har

Hvis du allerede eier en van eller en trailer, tilsier sunn fornuft at du bør bruke dem. Med mindre de er spesielt utstyrt for arbeid eller virksomhet, bør de være greit. Du har sannsynligvis kjenner noen som har en van eller trailer, så spør om å låne dem vil spare deg for mye penger. Det kan være en tauing selskapet i ditt område som vil få din sykkel der den trenger å være raskere og billigere. Noen sporet i dag er verdt å skade deg selv eller skade sykkelen for.