Biler

Black & decker jus500ib vs stanley j5c09 batteri hoppe starter

Black & Decker JUS500IB batteri økte har vært en av de mest pålitelige bærbart batteri øker. Denne bestemt akkumulator emballere kan produsere opptil 500 ampere av bølgende makt til å hoppe starte det dødt batteriet. Det er også kompakt størrelse, det er utstyrt med en bærbar air compressor komponent som kan distribueres for å bringe din dekk til standard PSI ved behov. Men det kan ta opptil litt under en halv time å fylle dekkene.

Black & Decker-JUS500IB har en standard fabrikk sikkerhetsbryter som du kan slå av hvis du føler at tilkoblingene ikke gjør rent kontakt. Med det er liten størrelse det kan transporteres med letthet. Produsenten inneholder også en bærbar lader-enhet som du bruker til å lade batteriet økte løpet av få timer. Hvis du ikke er sikker på hvordan du bruker en booster batteripakke, ikke bekymre deg fordi det har en manual for å lede deg i riktig retning. Denne modellen kan brukes å gjenopplive noen døde 12 volts batterier som du kan ha.

Neste konkurrent har en betydelig teknologisk oppgradering. Stanley J5C09 hoppe starteren inneholder doble utgangseffekt som er en fremragende 1000 ampere av ren batteri boost. Denne modellen er litt større i høyden og omkrets, men det er bærbare også. I 2009 gjort Stanley forbedringer til denne modellen på grunn av det er verden bred popularitet, noe som beviser sin pålitelighet og effektivitet som et produkt med høy kvalitet forventninger.

I motsetning til svart & Decker modellen med sine kort ladetid har The Stanley J5C09 et 20 timer i uken-lade krav for å opprettholde optimal effektivitet. Som alle andre batteri hoppe startere må denne modellen bli tatt vare på ved regelmessig overvåking av det batteriet nivåer og holde enheten ladet til det høyeste nivået. Dette vil bidra til å øke sjansene for en vellykket hoppe fordi batteriet trenger et tilstrekkelig løft å gjenopplive det er dødt batteri celler.

De fleste av de andre ledende batteri boosters noen ganger har lommer eller lagring skuffer, men Stanley J5C09 ikke. Noen kjøpere er opprørt over dette faktum, men hva de ikke vet er at produsenten var gjør dem en tjeneste. Uten at den ekstra plassen denne modellen er raffinert til det er glatt dimensjoner som maksimerer flyttbarhet og glatt funksjon. Stanley J5C09 har holdbar høy kvalitet alligator klemmer og spesialtilpassede kabler for å sikre riktig tilkobling til batteriet døde. Denne modellen har en standard sikkerhets alarm som vil varsle deg umiddelbart hvis polariteten til tilkoblingene er plassert på feil sted.