Biler

Flere måter å spare penger på gass

Prisen på bensin i Amerika synes å bli sittende fast i høygir. For en stund håpet vi for dag gasspriser vil falle tilbake ned til under $2 per gallon, men i dag vi håper bare at prisen på gass ikke vil gå tilbake i nærheten eller over $5 per gallon.

Få en elektrisk eller hybrid bil er den beste måten å gå hvis du søker ut optimal drivstoffeffektivitet, men de fleste av oss ikke har råd til disse alternativene.

Med det i tankene må vi gjøre hva vi kan med det vi har. Kjørevaner er direkte knyttet til hvor mye gass du bruker eller miste. Vurder disse tipsene om hvordan å spare penger på gass:

Unngå aggressiv akselerasjon og vanskelig stopper - gradvis akselerasjon og kystfart til en stopp bruker mindre drivstoff. Kjøring respektfullt og ansvarlig også reduserer behovet for rask akselerasjon og retardasjon.

Motorveier og motorveier er fortrinnsrett til byens gater for drivstofføkonomi - hyppige starter og stopper reduserer drivstoffeffektivitet.

Å slå av motoren under lange stopper - studier viser at slå deretter slå på tenningen er et bedre alternativ enn tomgang hvis stopp varer mer enn 15 sekunder.

Vurdere å kjøpe en bil med manuell girkasse, det er mer drivstoff-effektive.

Hvis du har automatgir så skift i nøytral på røde lys eller andre lang stopper å spare drivstoff.

Hvis du har manuell girkasse som er unngå ned skiftende som en måte å bremse ned. Den starter opp RPMer, og dette brenner mer gass.

For de med manuell girkasse - er nyere sendinger mer effektiv. Faktisk vil du få bedre gass kjørelengde ved å skifte senere enn før. [Tips: skiftende er mer om å lære lyden av motoren og hvordan de endrer med annen vei og kjøring betingelser i stedet for blindt å bruke dine speedometer som en guide. Skiftende ned eller opp for tidlig eller for sent kan føre til at motoren å jobbe hardere som vil bruke opp mer gass enn nødvendig.]

Når prøver å kjøle av - ved hastigheter på under 50 mph rulle ned din Vinduer er mer drivstoff-effektive mens over 50 mph er din a/c mer effektivt.

Opprettholde riktig dekktrykk kan forbedre drivstofføkonomi med litt over 3%.

Å holde bilen stilt kan forbedre kjørelengden med så mye som 40%.

Etter planlagte olje kan endringer og bruke riktig karakteren av olje forbedre kjørelengde med 2-3%.

Cruise control vil hjelpe deg å spare drivstoff, men hvis bilen din ikke kommer med denne funksjonen så gjøre bare ditt beste for å opprettholde en konsistent hastighet under lange løyper.

Redusere vekten ved å tømme kjøretøyet av unødvendige elementer.

Kutte ned på Vindmotstand - hvis du eier en lastebil enten erstatte din standard halen gate med en netto, eller få en cover for din lastebil seng.

Kutte ned på Vindmotstand - fjerne cargo rack når den ikke er i bruk.

Carpool og bruk offentlig transport så mye som mulig.

Kjøre med en fot - plassere en fot på gassen, og den andre på bremsen vil uunngåelig føre til deg å bruke unødvendig drivstoff og sted unødig slitasje på bremsene.

Kartlegge kjøreruten forut for sin tid, og kombinerer turer for å bruke mindre gass.

Gjør ditt beste for å følge disse forslagene, men vet at du også kan spare penger ved å lære hvilke bensinstasjon for å unngå eller hyppig.