Biler

BFGoodrich dekk review - hva er noen av denne merkevaren kvalitet dekk? Hvem er de ideelle for?

BFGoodrich er en av de mest kjente navnene i bilindustrien - spesielt der dekk er bekymret. Dette selskapet kombinerer motorsport erfaring med teknologisk kunnskap til å levere en rekke dekk for hver type kjøretøy. BFGoodrich dekk er utformet for å kjøre på alle typer veiens tilstand.

Ønsker du et produkt med høy ytelse for din bil, er dette merket til å begynne med. Det har blitt benytter motorsport som tester begrunnelse for mer enn tre tiår. Dekkene har blitt testet som pålitelig på gaten tid og tid igjen.

En av de beste eksemplene på dette selskapet kvalitet dekk er G-Force Rival. Denne sommeren dekk er kjent for sin ekstrem gaten ytelse. Det er opprettet med skarpe reflekser og god, forutsigbar grep. Siden det er en sommer-dekk, er det ikke ideelt for is eller snø.

Hvis en sommer dekk er det du søker etter, kunne ikke du be om noe bedre. Twin stål belter brukes til å stabilisere slitebanen. Den interne strukturen har en forsterket design som reduserer flex for å forbedre styringsaggregater respons.

Hvis det er en alle sesongen ytelse dekk du trenger, Radial T / A er et godt valg. Det ble bygget for førere av gaten stenger, muskel biler, noen lette lastebiler og så videre. Design kombinerer moderne produksjonsmetoder med klassisk utseende. Radial T / A tilbyr helårig trekkraft i de fleste værforhold, inkludert lett snø.

Helårig trekkraft er mulig takket være teknologi som variabel sporet vinkel geometri og trå blokk utfasing. Det har også høy modulus sideveggen stabilisatorer å forbedre stabilitet og styringsaggregater respons. Du kan forvente en komfortabel og rolig tur på bare om noen veien du kjører på.

Er et bra alternativ for en all-terreng varebiler er T / A KO. Dekk er bra for både på og off-road kjøring. Den oppfyller behovene til driverne av sport nye biler og lastebiler. Det er utformet slik at driverne all kontrollen de trenger på alle typer vei. All-terreng T / A-KO kan vare for en meget lang tid på grunn av sin holdbarhet og stor slitasje. Kvalitet rim beskyttere er støpt inn lavere sideveggen å forbedre holdbarhet. Hjulene er skjermet fra farer, noe som gjør det enklere for deg å ri på off-veier. Trekkraft forsterkes på sand og dyp skitt takket være god klore handling.

Det er nok av andre BFGoodrich dekk tilgjengelig for andre typer kjøretøy. Uansett hvor du bor og hva slags veiene du kjører på, kan du stole på denne merkevaren å gi deg gode alternativer.