Biler

Firestone dekk review - selskapet historie, teknologi, populære modellene, og flere

En av de viktigste ting folk se etter når shopping for dekk er merkenavnet. Noen merker, for eksempel Firestone, er universelt anerkjent for sine kvalitet dekk. Selskapet har eksistert siden 1900, og har etablert et godt rykte gjennom årene. Firestone dekk er noen av de mest solgte i bilindustrien.

I dag, det er et datterselskap av et av verdens største dekk og gummi: Bridgestone Corporation. Det består av en familie av bedrifter over hele verden, som omfatter 52 produksjonsanlegg i Nord-Amerika alene.

Et eksempel på Firestone kvalitet er destinasjon serien - spesielt den A/T modellen. Det er veldig populært med drivere av SUVs og lette lastebiler. Det er en all-terreng dekk bygget med spesiell teknologi som tillater det å tilpasse på våte eller tørre veier. Ikke bare tilbyr en all-terreng ytelse, er det i stand til å tilby en komfortabel tur også.

Destinasjon A/T modellen er laget med en kombinasjon av teknologier, referert til som UNI-T, som flette unike produksjon funksjoner med omfattende design metoder. Slitebanen sammensatte er designet for å tilby off-road trekkraft og forbedret motorveien stabilitet begge. Den vil holde deg trygg kjøring på alle typer veien, fra skogen til stranden.

En annen populær destinasjon dekk er M/T. Dette er et godt valg for lys lastebilsjåfører. Hva gjør det skiller seg ut er at det er den aller første varebiler modellen som er laget med UNI-T teknologi. M/T tilbyr forhånd våt veien, håndtering og bremsing. Noen av funksjonene det er laget med inkluderer over-the-skulder slitebanen design, dyp skid kabelsko, off-road rim beskyttelse vakt, etc. For å si mildt, er dette på tøff og holdbart dekk.

For vinterkjøring, finnes det Winterforce dekk. Hvis du bor i et område som får mye av isete kaldt vær, eller bare vil ha noe å komme deg gjennom vintersesongen, er disse noen gode valg. Retningsbestemt slitebanen utformingen er datamaskin-støpte å hjelpe levere trygg is og snø trekkraft.

Winterforce er ideell for eiere av minibusser, sedaner og kupeer, og er tilgjengelig i forskjellige størrelser.

Firestone tilbyr mange flere dekk kompatibel med en rekke kjøretøy, fra sportsbiler og varebiler. Så lenge du får et sett som er utformet for å passe din bil og etter dine behov, kan du forvente fordelene som de tilbyr.

Dette er ett merkenavn som har stått seg gjennom mange tider. Med kvaliteten på teknologi og materialer som brukes, vil Firestone dekk vare i årene som kommer.