Biler

Goodyear-dekk guide - en titt på dekk som tilbyr alt fra god treadwear å ri komfort

Når det gjelder å kjøpe nye dekk, finnes det et par ting å vurdere: treadwear, rullende motstand, hastighet, kjørekomforten, støy og så videre. Ikke alle merkevaren tilbyr dekk som oppfyller bestemte vilkår for hver sjåfør behov. Det gjør imidlertid Goodyear. Uansett hva slags vær eller terreng problemer du står overfor, kan du stole på Goodyear-dekk for å møte utfordringene.

Dette selskapet har vært rundt i lang tid. Det er en av, hvis ikke de største navnene i bilindustrien. Det er viet til de fremrykkende teknologiene i dekk bransjen. Nye produkter er utviklet etter omfattende forskning. Goodyear's Akron innovasjon Center ansatte nesten 1.500 forskere, ingeniører, teknikere og andre auto-spesialister som arbeider sammen for å forbedre dekk utvikling og produksjon prosesser.

Et godt eksempel på merkevaren kvalitet dekk er Eagle F1 asymmetrisk All-sesongen, som er ideelle for førere av kupeer og sportsbiler som ønsker muligheten til å kjøre sine kjøretøy til enhver tid av året. Eagle F1 er designet for å møte utfordringene i nesten alle veiens tilstand. Det tilbyr til og med god trekkraft i snøen.

En av grunnene til hvorfor det tilbyr god brøkdel av snø er fordi den bruker en slitebane sammensatte som støpte inn en asymmetrisk design. Dette slitebanen design funksjoner bestemt alle sesonger soner og tørre soner å kombinere kalde årstiden og varmt vær kjøring evner. Trekkraft tenner gjør det enkelt å kjøre i regn og snø, og tråkker ombord blokker i tørr sonen levere tørr trekkraften og håndtering.

Hvis du er interessert i en selvbærende Kjør-flat-dekk, kan du sjekke ut Eagle LS-2 RunOnFlat, som er utviklet for kryssover kjøretøy og europeiske sedan. RunOnFlat-teknologi gir mulighet for dekkene for å fortsette å levere mobilitet selv etter å ha mistet mye av lufttrykket.

En annen populær dekk er Wrangler SilentArmor. Det er en premie på/av veien all-terreng dekk for å lette lastebiler og SUVer. Det kan håndtere tøffe off-road forhold og gi en jevn ride på veien. For både tørre og våte forhold, kan SilentArmor generere trekkraft ganske bra.

Støpte ved foten av sporene er en spesiell Durawall gummiblanding eksklusivt til Goodyear. Sammensatt gir motstand for å rocke boring, noe som gjør kjøringen på røffe terreng som glatt en prosess som mulig.

Det er mange andre flotte produkter, som sikkerhet for ComfortTred, Wrangler MT/R, Ultra grep is og så videre. Enten du leter etter holdbarhet, god slitebanen på visse veiforhold, kjørekomforten, stillegående drift, jevn kjøring eller alle de ovennevnte, tilbyr Goodyear-dekk det.