Biler

5 teknikker for å vinne mer transport kontrakter

Når motorer av en business-start, de knapt har råd til selv det minste stoppet. Akkurat som en restauranteier ikke tar en dag eller to av på innfall, så også en SME i transport bransjen kan ikke sitte på sine hender venter for morgendagens klient - faktisk, selv for en av de etter at.

Men, spesielt for de som er friske i en industri som er dominert av tungvektere og den selvstendig næringsdrivende og alle massene av selskapene i mellom, tillit til klienten listen kan bære tynn. Disse dagene virker det er så mye teknisk kunnskap og sjargong involvert i å vinne jobber fra konkurrentene. Likevel er det enkel, effektiv og svært hverdagslige ting du kan gjøre for å føle at flere kunder er innenfor rekkevidde.

Rapport

Rollen for tilkobling i å få flyfrakt kontrakter skreddersydd er undervurdert. Husk, alle personlige kontakter - fra business bekjente til klientene for hånden - tilby kundeemner for ytterligere klienter. Et fast håndtrykk, varmt smil og trygg måte kombinere med tar tid å bygge rapport med folk på et menneskelig nivå. Og rapport betyr at folk er mer sannsynlig til å signere med deg, for første gang, eller som en gjenta kunde.

Presentasjon

Alle flyfrakt kontrakter skreddersydd er signert og forseglet delvis avtalen og delvis personen som tilbyr det. Det er derfor du må presentere godt. Selv om din potensielle kunden vet du har store kjøretøy og har hørt av konkurransedyktige priser, hvis din kjole og comportment Dunst av unprofessionalism, han eller hun vil være på jakt etter en grunn til å trekke ut. Hvor mye mer så gjelder dette til de raske møtene når du håper å imponere nye kunder? mye.

Forskning

Noen mennesker er teknokrater, men det er ikke benektes verdien av personlig touch når opererer en SME i hektisk transport-miljø. Imidlertid ble ingen flyfrakt kontrakter skreddersydd verd deres salt noen gang vunnet av ren sjarmen alene. Du trenger å gjøre din hjemmearbeide. Hver unse av forskning som er gjort i markedet, din klient profiler, potensielle nye nisjer og fremtidige kunder du vil målrette vil betale utbytte.

Kommunikasjon

Til slutt, flyfrakt kontrakter skreddersydd kom ned til ord. Tunge, juridisk bindende ord, men tale og blekk på papir eller skjermen ikke mindre. Dette er grunnen til å være godt bevandret i talt, skrevet og online-kommunikasjon er så viktig. Siden hver sjanse du har til å kommunisere med bevisst valgt eller off-sjanse potensialer er en gylden mulighet som kan slå på kvalitet og stil av din kommunikasjon; enten fra nettstedet eller fra munnen, være forberedt på å være enestående.

Omdømme

Markedsføring er en velkjent må, men din fremtidige kunder også stole på omdømme. De er ikke samme. Ord-av-munnen raskt oppslag om merkevaren din uansett hvordan du selge den, så pass på at det ikke er skjemt av dårlig relasjoner med tidligere klienter.