Biler

Pirelli dekk guide - hva er noen populære dekk? Hva slags ytelse kan forvente drivere?

Pirelli merkevaren tilbyr et bredt utvalg av dekk produkter for alle typer kjøretøy. Disse produktene oppfyller alle krav for drivere. Klipping-kant teknologien brukes i produksjonen av produktene. Enten det er lang levetid du leter etter eller energi-effektivitet, finner du det tatt med Pirelli dekk.

Stiler spenner fra konvensjonell til motorsport. Hvis alle du leter etter er gode, rimelige dekk å erstatte OE seg bilen kom med, kan du finne dem med dette merket. Hvis du vil alle sesonger dekk for SUV eller pickup lastebil, kan du finne de også. Og så er det motorsport dekkene bygget for racing. Selskapet har sett mer enn 100 år av seire i racing.

Et eksempel på teknologi som disse produktene er designet med er P Zero. Dette er en sommer-dekk for maksimal ytelse som er utviklet for førere av sport coupes, kraftig sportsbiler og luksus sedan. Med funksjoner som en silica og karbon svart trå sammensatte, har konsistent ytelse fra dag én til slutten av sitt liv, som ikke vil være for en meget lang tid. Spesiell nano-kompositter er også brukt i sammensatt for å beskytte casing mot slitasje og forverring. Vær oppmerksom på at disse dekkene er til sommerbruk, og ikke design for kjøring på isete veier.

Hvis du kjører en lett terreng lastebil eller sport utility vehicle, kan Scorpion ATR være det du søker etter. Det er en på/av-road all-terreng dekk som kan kjøre godt på alle typer vei. Det møter utfordringene i vinterkjøring og tilbyr ulendt terreng grep.

Hydroplaning motstand tilbys takket være godt designet skulder grooves og sentrale omkrets grooves. De er svært effektiv på å kanalisere vann, noe som gjør det lettere å kjøre på våt veier.

En annen linje av Pirelli dekk som bør nevnes er Scorpion STR. Denne linjen består av motorveien Helsesonghotellet produkter som er utformet for stabilitet og komfortabel ridning. Scorpion STR og STR A dekkene dele lignende symmetrisk slitebanen design. STR har det europeiske mønsteret og STR A har nordamerikanske dekkmønsteret. Linjen er ideelt for kryssover kjøretøy som lette lastebiler.

Den indre delen av både design funksjoner twin stål belter forsterket med polyamid. Dette gir holdbarhet og styrke. Like holdbart som disse dekkene er, er de fortsatt i stand til å tilby en komfortabel tur, mye i en del på grunn av en to-lags polyester ledningen kropp.

Samlet er Pirelli dekk noen av de beste finner du noen gang i bilindustrien. Idet lang idet du går med et komplett sett, kan du forvente fordeler som glatt og stille ridning, drivstoff-effektivitet og sikkerhet.