Biler

Yokohama dekk review - info om geolandar, fortrinn, parada spec-x, selskapets teknologi

Yokohama dekk Corporation har vært foredling og markedsføring dekk i flere tiår. Organisasjonen selv har eksistert siden 1917. Gjennom årene har det utviklet nok kompetanse og erfaring til å utvikle de mest avanserte dekkene i bransjen. Produktene er laget med innovativ teknologi som gjør det muliggjør for dem å levere alt fra drivstoff-effektivitet å stille kjøring.

En forskning og utvikling team seg tar av produktdesign, evaluering, testing, og så videre. På state-of-the-art anlegg, er 20 forskjellige typer veidekker, fra isete tørke, simulert for testing av dekk-teknologi.

Som et resultat av omfattende forskning og testing, kan dekk som Geloandar bygges. Geolandar A, T-S er en av de mest solgte dekkene. Det er en på/av-road all-terreng dekk utviklet for SUVer, lastebiler og jeeper. Denne modellen har en rekke avanserte funksjoner, for eksempel avrundet kant slitebanen blokker og multi-stepped grooves. Slitebanen blokkerer bidrar til å redusere støy og beskyttelse mot slitasje. Grooves bidra til å øke veigrepet i løst smuss. Store slitebanen blokkene gjør det enklere å håndtere kjøretøyet.

Det er mange størrelser å velge mellom, alt fra 14-tommers til 24-tommers. De er bygget for å tåle slitasje, slik at du kan forvente dem å vare veldig lenge.

En annen populær serie som tilbys av dette merket er FORTRINN. S.4 er spesielt en ultra høy ytelse og alle sesonger dekk. Den er ideell for sports biler, ytelse-sedaner og kupeer. Aqua Tusk grooves gjør det enkelt å kjøre på våt veier siden de er designet for å eliminere vann. Du kan forvente en stille, behagelig tur med disse dekkene - selv når du kjører på lett snø-dekket veier. Året rundt tractions gjør det enkelt å kjøre i løpet av hver sesong. Nesten 700 langstrakt seiper plasseres i praktisk stedene langs den midtre del av slitebanen. Dette gir effektiv alle sesonger kjøring og ytelse.

Hvis du leter etter et større dekk for en gate/sport lastebil, er PARADA Spec-X et godt valg. Dette er ideelt for moderne muskel kjøretøy liker Dodge Magnum eller Chrysler 300. Det kan skilte med innredning i 20-tommers til 24-tommers størrelse. Takket være variabel pitch teknologien skaper denne modellen en behagelig og rolig tur. Forsterkede skulder blokker tillate stabilitet i svinger.

Det er mange andre Yokohama-dekk på markedet. Dette er bare noen av de bestselgende modellene som mange mennesker finner for å være ideell for deres behov. Velg et dekk som er utviklet for kjøretøyet. Husk å gå med et helt sett for optimal ytelse.