Biler

Kumho dekk gjennomgang - en titt på denne merkevaren og sine kvalitet dekk som ecsta og det bare

Hvis du leter etter kvalitet dekk, kan du starte med Kumho. Det er et selskap som er nedsenket i nyskapende teknologi og utvikling. Siden 1960, har denne merkevaren vært utvikling av dekk produkter og gjøre dem tilgjengelige for drivere over hele verden. Kumho dekk er tilgjengelige for ulike modeller og gjør.

Sin patenterte teknologi maksimerer ytelsen til sine produkter, som gir fordeler for eksempel komfortabel kjøring og optimal oppbremsing evner. Selskapet søker aktivt fremskritt innen produksjons teknikker som lyd både Performance-messig og miljøvennlig.

Bare ta en titt på noen av de mest populære modellene, starter med Ecsta AST. Dette er en høy ytelse alle sesonger modell som er ideell for førere av sedan og sports biler modifisert kupeer. Det har en retningsbestemt slitebanen design som er støpt fra en karbon slitebanen sammensatt. Takket være sin nyskapende skuldre er mønsteret i stand til å øke kurvekjøring grep. Den gir lineær respons og god stabilitet - selv ved høye hastigheter. Siden disse er alle sesonger dekk, utfører de godt på lett snø dekket veier. Hver mønsterknasten inneholder flere seiper, som bidrar til å forbedre Lett snø trekkraft.

Ecsta AST er også laget med svært dispergerbare silica for bedre slitasje. Dette dekk ikke bare fungerer godt på grove veier, det kan også vare i lang tid.

En annen Ecsta modell som leverer enestående ytelse og lav støy er LX-Platinum. Det tilbyr en forståelsesfull følelse og helårig trekkraft. Utviklet for å møte behovene til luksus ytelse sedan og coupe drivere, er dette dekk designet med tre ulike typer seiper å forbedre kjøring på en rekke terreng.

Ennå er en annen populær modell av Kumho det bare KR21. Dette bestemt dekk er beryktet for sin høy kjørelengde. Det er en passasjer dekk laget for førere av minibusser importerte og innenlandsk, sedan, vogner, og så videre. Selskapet utnyttet den nyeste compounding teknologien for å gi det bare KR21 forbedret trekkraft for snø, våt veier og tørr veier.

Dekket kommer med funksjoner som full-dybde seiper og omkrets grooves for å forbedre våt grep og forhindre vannplaning. Uansett hva slags minivan eller sedan du kjører, vil du kunne finne dette dekk i riktig str. Det er designet for å være en perfekt passform, med sin spirally såret single strand perler. Dekk-til-kant-fit bidrar til å hindre vibrasjoner og lyder.

Det er nok av andre Kumho dekk, selvfølgelig, men disse modellene har en tendens til å være den mest populære. Så lenge du velger riktig passform for din bil, kan du forvente fordelene. Lang levetid, lett snø trekkraft, våt veien handlingen, quiet operation: Disse dekkene tilbyr alt.