Biler

Råd til å kjøpe en bil

Kjøpe en bil er en stor beslutning som de fleste folk må gå gjennom på et tidspunkt. Fordelene ved å eie en bil er åpenbare, men det er mange andre hensyn å være klar over som om å kjøpe en ny eller brukt bil, kan du velge bensin eller diesel osv.? Heldigvis det er biler for enhver smak og behov, så når du "gjøre lekser", vil du finne bilen som passer deg. Vi vil påpeke noen upsides og downsides å nye biler, brukte biler og demo biler å gjøre din beslutning-prosessen mindre stressende.

Kjøpe en ny bil har noen fordeler, nemlig; du er i stand til å velge den nøyaktige modellen og spesifikasjon, får du en full garanti eller vedlikeholdsplan og det faktum at du vet nøyaktig servicehistorikken for bilen.

Ulempen med en ny bil er rask første avskrivningen når du kjører den av utstillingslokale etasje.

Kjøpe en brukt bil kan resultere i et røverkjøp, men ikke vite servicehistorikken er en store fall. Det er best å kjøpe en brukt bil som er fortsatt under garanti produsenten, slik at det er ingen stygge overraskelser som trenger dyre reparasjoner eller erstatte.

Demonstrasjon biler eller "Demos" tilbyr best fra begge verdener, men du kan være begrenset med valg.

I dag, men blir når det gjelder spesifikasjoner for ny eller brukt bil, du bortskjemt av valgmuligheter. Selv "billigere" merker av produsenter tilbyr luksus, full-spec biler og du har ofte sjansen til å tilpasse bilen slik at det er bare din. Det er også visse funksjoner og utviklinger som gjeldende kjøpere må ta note av som de siste forbedringene i drivstoff effektiv hybrid- og elektriske biler, forbedret tidlig varsling bremsing og sikkerhetssystemer, samt nye lovgivningen pålagt for karbon skatt på visse biler.

Når det gjelder å velge mellom diesel og bensin, bør kjøpere være klar over at gapet mellom disse teknologiene i form av økonomi, strømmen og driftskostnader har falt betydelig de siste årene. Ja, dieselbiler er litt mer effektiv ennå koste mer å opprettholde og bensinbiler har mindre dreiemoment etc., men det er egentlig bare en personlig preferanse som begge er gode valg.

Det beste rådet når du kjøper en bil, synes det er å gjøre leksene dine riktig. Få mange meninger før du kjøper, ikke bare fra produsenter som er forutinntatt mot sine modeller, men fra "virkelige verden" brukere. Les fora for vanlige problemer på enkelte modeller og finne ut hva tjenestenivåer for etter-markedet er for bestemt produsenten.