Biler

Waterless bilvask produkter i brannvesenet

Alle av oss har sett på programmer til brannvesenet grunnen til deltar er fordi de "ønsker å hjelpe deres samfunn" Jeg tror dette har vært på 90% av alle programmer som er omgjort til min brannvesenet. Skriver ingen ned "Jeg liker å leke med ild" eller "store røde lastebiler kjøre fort er awesome!" På baksiden av våre sinn vi vet hva årsakene er, vi ikke er bare villige til å skrive dem ned slik at de kan bli brukt mot oss senere i karrieren. Hva er det med de "store røde lastebilene" som appellerer så mye til oss? En grunn kan være at brannbiler kreve respekt fra alle andre kjøretøy på veien! Når du rir inne en brann lastebil ser samfunnet på deg i en høyere aktelse enn de fleste andre biler på veien! Men fellesskapet er ikke bare ser på deg i som lastebil som de ser på sin investering i som lastebil som en skattebetaler. Dette er en stor insentiv til å holde de lastebilene ren og i topp stand over en lengre periode!

Riktig maling vedlikehold på de fleste offentlige tjenesten kjøretøy er ikke økonomisk og synes vanskelig å rettferdiggjøre. De fleste brannvesen (karriere og frivillig) vil vaske deres lastebiler etter nesten hver samtale, og de tar stolthet i en ren brann lastebil. Denne konstante vaske tar markerer sitt toll på klarlakk for maling, forlater virvel fra børster og fjerne den beskyttende lag. For å opprettholde en klarlakk må du søke noe regelmessig for å beskytte den. Jeg har snakket med over 100 brannvesen i fjor og har bare funnet 1 avdeling som voks deres lastebiler og ambulanser på en årlig basis. Grunnen til dette er enorm oppgave det er å voks en større bil. Det kan ta 4 brannmenn 8 timer til voks en lastebil riktig med konvensjonelle voksing teknikker. Min avdeling har 8 utrykningskjøretøy, ganger 8 timer per kjøretøy, ganger 4 personer er 256 frivillige mann timer å ta vare på vår flåte hvert år! Dette er mye å spørre karriere og frivillige brannmenn alike!

Med nylige fremskritt bruker polymerer i waterless bilvask industrien vi har oppdaget en 8 timers har jobb for 4 personer blitt en 30 minutters jobb for 2 personer. Disse polymerer imbed og bo i mikroskopiske porene i paint fungerer som en ny klarlakk. Egenskapene beskyttende og rengjøring av polymerer over voks er svært tallrike, og waterless bilvask produkter spare en enorm mengde tid og penger. En annen fordel er lagring av vann. En 32 unse flaske et waterless bilvask produkt kan lagre over 1000 liter vann. Kvalitetsprodukter waterless bilvask også ha antistatiske egenskaper og vil forhindre skitt stikker fordi overflaten blir super glatt. Det betyr at du kan gå lenger mellom vaske brannbil, noe som sparer tid av medlemmene. Skinne som disse produktene gir er fantastisk! De kan outshine de fleste alle tradisjonelle voks og beskytte i mer værutsatte områder.