Biler

Er bil leasing bedre enn å kjøpe en ny bil?

Hver gang du tenker på å oppgradere bilen din, du sannsynligvis finne deg selv stille spørsmålet "er bil lease avtaler bedre enn nyinnkjøpte kjøretøy"?

Som teknologien fortsetter å utvikle seg, har bil leasing blitt stadig mer populært blant førere som ønsker å holde tritt med de nyeste trendene i bilbransjen. Fortsatt avhengig av individuelle preferanser finner flere og flere mennesker denne typen avtale et smartere alternativ i forhold til å kjøpe en ny bil. Selv om dette er relativt et flott alternativ for de fleste drivere, bør hver forbruker gå gjennom et par viktige faktorer før du tar en endelig beslutning. Så, som er bedre? Svaret avhenger i hovedsak av dine individuelle behov.

Når vi snakker om bil leasing, hele konseptet kan ikke gjøre unna med faktum at når en person kjøper noe, han må betale for hele prisen. Høres fair? Det er selvfølgelig! Før du kan selv ta hjem et element fra dagligvarehandelen, må du betale for det outright. Nå er tilfelle for leasing litt annerledes. Hvis du velger å leie en bil, har du bare en del av bilens verdi. Teknisk, dette er delen som du får bruke hver måned. I en klarere sammenheng, kan du vurdere bil leasing som en leie alternativ. Selv om du ikke får til å eie bilen, du er kjøpedyktig bruk den for en fast månedlig avgift.

Bil leasing kan være et flott alternativ for de fleste som ikke har tenkt å kjøre alltid. Men hvis du tenker på å kjøre de nyeste bilene til du bli gammel uten å betale for hele verdien av den, så novated leieavtaler kan bare lyden rett for deg. Novated leasing er en avtale hvor du kan få det du ønsker gjennom en pre-income som er godkjent av din arbeidsgiver. Du trenger ikke å bekymre seg om driftskostnadene fordi alle andre avgifter knyttet til leasing vil bli dekket av din månedlige betaling.

Mens bil lease avtaler kan tillate drivere regelmessig oppgradere til en nyere modell, kan det ikke være et alternativ for alle. Det er tilbud der oppkjøpet av kjøretøyet kan kreve stor betale ut på forhånd. Angivelig, bil leasing kan bare ende opp med å bli en kostbar alternativ for folk som drømmer av de nyeste bilene i markedet.

I mange leiekontrakter, kan drivere ha til å revurdere avtalen spesielt at det er en begrensning av kjørelengde. I tilfelle du går over grensen, kan ekstra kostnader brukes som kan være virkelig kostbare på leietakers end. I tillegg, er ingen endringer tillatt fordi du ikke faktisk eier bilen. Du kan få lov til å bruke den for en månedlig leiebetaling, men alle typer endring er strengt forbudt.

Mens novated leieavtaler kan tilby rimelig rate, kan ikke du bare eier bilen selv etter leasing perioden er fullført. Nå hvis du tenker på å kjøpe det på slutten av leieperioden, kan deretter du veie alternativene som gjør så ville koste deg mer enn å kjøpe en ny bil. Selv om bilen leasing kan være restriktiv i enkelte aspekter, likevel har noen fordeler å tilby.