Biler

Maksimere din automatisk reparasjon dollar

Når det gjelder automatisk reparasjon, det gamle ordtaket "en ounce av forhindrer er verd en pund av helbrede" er helt sant. Ifølge National Automobile forhandlere Association er den gjennomsnittlige prisen på en ny bil ca $30.000. Om du har betalt en tredjedel av som, representerer en betydelig utlegg av penger i bilen. En god auto reparasjon plan vil hjelpe deg å ta vare på verdifull investering.

Når du tenker på kjøretøy vedlikehold, bare husk noen viktige punkter. 1) Forebyggende omsorg sparer penger i det lange løp. 2) Ikke avskrekke fikse problemer når de vises, og til slutt, 3) noen ganger du får hva du betaler for, så ikke gjør det handler om hva som blir billigst. Ta hver av disse tre punktene, er her en kort sjekkliste over ting å huske på når det kommer til bilens vedlikeholdsplan.

Forebyggende

Oljeskift hver 3000 miles kan bare være den entall beste måten å forlenge levetiden på kjøretøyet. Med dagens høyteknologiske motorer er det mer kritisk enn noensinne at bilens operativsystemer er godt smurt. En rekke faktorer avgjør hvor raskt din motorolje bryter ned, inkludert forurensning, typen kjøring du gjøre, generelle kjørende tilstanden til din bil, etc. Ved å holde deg selv til en streng hver 3000 miles skal du holde bilen leveres med fersk oljen den trenger. Noen motorer for høy ytelse krever syntetisk olje, og hvis din er en av dem, prøv ikke å spare noen dollar ved å endre til standard oil, fordi det ikke er verdt det i det lange løp.

Løs problemer raskt

I motsetning til andre ting i livet, kan å sette av en automatisk reparasjon koste deg mye mer enn den trenger å. Ta for eksempel bremser, når din mekaniker forteller deg det er på tide å erstatte din bremseklosser, gjøre det. Hvis du forsinkelse, ikke bare vil du finne deg selv trenger pads, kan du ende opp som trenger alle nye rotorer, som kan doble eller tredoble din opprinnelige kostnader. Et annet eksempel: si du ignorerer at oljelekkasje fordi du ikke har tid til å komme til butikken. Slå dager til uker, og før du vet ordet av det, at oljelekkasje har blitt verre, og plutselig du finner deg selv på siden av veien med en motor som er blåst. Ikke at du har å bli alarmerende, men bare bruk forsiktighet og ikke forsinkelsen unødig. Og sikkert Utsett ikke fikse ting på grunn av penger, for hvis du ikke råd til en liten mekaniker bill denne uken, du sikkert skal du hater å betale for en stor én neste måned.

Noen ganger får du hva du betaler For

Billigste ikke alltid best når det gjelder automatisk reparasjon kvalitetsarbeid. Å finne en kvalitet garasje som garanterer arbeidet sitt, bruker premium deler som vil vare, og ansetter erfarne mekanikk kan spare tusenvis i det lange løp. Du leter etter et langsiktig forhold, og en god garasje får å vite din bil. Du vil kunne stole på dem når de anbefaler tjenester. Bunnlinjen: Når du har brukt tusenvis av dollar på transport, er det verdt det å budsjettere et par dollar hver måned å ta vare på bilen din.