Biler

Dirt track auto racing sesongen er her

Hvert år jordbane auto racing fans ser frem til begynnelsen av en ny sesong i vestlige Pennsylvania og omegn tri-state. Dirt track-drivere har jobbet på bilene sine, mange i sine egne hjem garasjer, i crummy vintermånedene. Noen biler endres fra biler som ble drevet i fjor, mens andre jordbane biler får et totalt gjenoppbygge fra rammen.

Dirt track auto racing er en morsom sport for hele familien. De fleste av løpene finne sted på fredag og lørdag kveld på skitt oval og leire spor i området. Dirt track løp ta plasser over hele landet og er åpenbart sesongmessige på grunn av været forstyrrer sporet forholdene. Glatt, våt, gjørme forårsaker mange ulykker slik regn ikke er velkommen på dirt track racing netter.

På de vestlige Pennsylvania området sporene, kan billetter kjøpes ved døren og koster mellom $10 og $12 på en vanlig kveld. Barn under 10 får vanligvis gratis på de fleste sporene. Parkering er nesten alltid gratis med mindre du bestemmer deg for at du ønsker å parkere i groper eller rundt banen. Dette alternativet er tilgjengelig på det Roaring knotten på grunn av måten den er lagt ut, men ikke på hunden hul.

På det Roaring knotten, parkeringsplass er stor og er på gress feltet. Parkering er avgiftsfritt. Men har du et valg å parkere på gresset i angitte områder rundt banen. Du bare betale et ekstra gebyr på rundt $20. Du kan kjøre deg selv og familien din, sammen med alle ting og park nærmere til sporet. Hvis du har en lastebil, vil familie og venner bli med i videosamtalen. Du kan tilbake din lastebil i ditt space, og alle kan sitte på lastebilen sengen. Du kan også bare ta folde ut stoler og holde kjøleanlegget med alle snacks tilgjengelig. Dette er et flott alternativ hvis du har små barn som er sannsynlig å sovne som du kan nyte løpene, og de vil være mer behagelig.

Sporet har en stor snackbar og selge suvenirer for. Badene er vanligvis rene og godt lager, men som natten bærer på, messies klarer alltid å gjøre det de gjør best. Det er mange speil på badet og kaldt vann hvis du ønsker å skylle av noen av smuss på ansiktet ditt. Du vil bli skitten på banen sikkert.

På hunden hul er parkeringsplassen utenfor porten. Det er nok av parkeringsplasser tilgjengelig, men du vil måtte gå på kupert terreng. Det er steder hvor du kan sitte hvis du ønsker å bringe stoler i stedet for sitter på hardt bleachers. Det er et gresskledd sted på toppen av bleachers hvor fleste sitte. Det er praktisk som det er rett foran mai banen å få fra den ene enden av bleachers til den andre, samt opp og ned. Det er et flott sted å sitte. Mange bringe sine stoler og deres kjølere, og gjør det en natt.

Sporet har en hyggelig snack-bar med tabeller, og frites er virkelig god mesteparten av tiden. Badene er godt, "gropene". Kan du ta noen ekstra tp med deg i tilfelle det er en travel natt. Det er ikke et sted å sette din foreta på sikkert. Vil du bare få ut raskt. Du kan få familie priser og få en gratis hot dog og drikke til å kjøpe. Løpene vanligvis starter klokken 7 PM, og kjøre gjennom midnatt.

Dirt track auto racing er et eventyr, og er vel verdt en helg med å sjekke det ut på din lokale jordbane.