Biler

Hva er volvo s60 utfordringen?

Har du, som i det siste tatt Volvo S60 utfordringen?

Denne utfordringen ble først startet av Volvo som en måte å sammenlikne to lignende sedan; Audi A4 og Volvo S60 sport sedan. Dette er hvordan utfordringen fungerer: Når du går til en Volvo-forhandler og gi en S60 en prøvekjøring, når du vil merke selv alle måter det er bedre enn A4. Her er hva er enda mer interessant - i tilfelle du ikke er helt solgt på S60 og fortsatt ønsker A4, Volvo vil hente din første innbetaling.

Det er hvordan sikre på Volvo forhandlere er om S60 å være det beste valget; de er villige til å "sette sine penger der munnen er." Før du kjører til nærmeste Volvo showroom å ta prøvekjøring S60, ta en gasse på dette svenske bilprodusentene fantastisk sport sedan og grunnen til at ingen andre konkurrenter, kan inkludert Audi A4 sammenligne.

Volvo S60:

1 - Det er om Design: fleste vil være enig at Eksteriøret er hva tiltrekker forbrukere, så interiøret er det som holder dem. Med S60 er både fasaden og interiøret førsteklasses. Dette kjøretøyet er designet for å være både sporty og elegant, som gir det at eye popping utvendig, mens interiøret er absolutt ingenting å fnyse og gir dagens driveren med mange fasiliteter.

2 - Hva er Under det Hood: A 5-sylinder, 2,5 liter, T5 turboladet motor leveres som standard på S60, og vil generere så mye som 2500 hestekrefter og 266 ft. per pund av dreiemoment, som du kan sparke inn overdrive å generere så mye som 295. S60 har en overføring som kan vendes i "sport-modus" for mer eventyrlystne driveren.

3 - Bare hvordan Roomy er S60: til tross for sin kjøreinnstillinger og sporty utseende, S60 er en fem passasjer, fire dørs bil. Snakk om romslig! Denne bilen har 42 inches av benplass i front og 33,5 i ryggen, lage masse plass til hele familien å komfortabelt passer inni.

OK, det er litt om Volvo S60, nå her er en titt på Audi A4 og hvordan det sammenlignet med S60.

Audi A4:

1 - Hva er Under det Hood: The A4 tilbyr et 4 sylinder, 2 liters motor som kan generere så mye som 211 hestekrefter på 4.300 RPM og 258 ft. per pund av dreiemoment. Med en mindre kraftig motor, kanskje du tror A4 ville få mye bedre gass kjørelengde, men dette er ikke slik. Drivstoff estimater for begge kjøretøyene sier at S60 får 30 mpg mens A4 blir 31 mpg.

2 - 0 - 60 mph: Hvis en sporty bil er hva du er ute etter, tiden det tar for å gå fra 0 til 60 mph er viktig. S60 kan komme deg dit på bare 6,4 sekunder i forhold til A4 som tar 6,7 sekunder.

3 - Valgfritt v. standardfunksjoner: Standard funksjoner er de som vanligvis kommer på grunnmodellen, mens valgfrie funksjoner anses ekstra. Noen av S60s standard funksjoner inkluderer HD radio, dreiemoment vectoring, driverminne, Bluetooth og iPod-tilkoblinger, mens disse funksjonene anses valgfritt på A4.

4 - Prisen: Til slutt, det viktigste aspektet, som er prisen. Den A4 MSRP igangsetting pris er $32,500, mens den S60 MSRP igangsetting pris er $31,900.

Når du snakker relativt, kan du lett se at Volvo S60 er en høyere kvalitet og verdi gir det måter å skinne som Audi A4 enten vil ikke eller ikke kan. Mange ganger, spesielt med biler innebærer den beste måten å se noe selv faktisk kjører en, som er grunnen til Volvo fortsatt innehar S60 utfordringen. Denne svenske automaker er så trygg på at etter bare én S60 prøvekjøring, vil du bli hekta.

Så, har du, som i det siste tatt Volvo S60 utfordringen?