Biler

Velge grønnere campinglivet i sommer

Hvis du kjøper en campingvogn i år og er bekymret for miljøkonsekvensene, finnes det en rekke ting du kan tenke om å redusere karbon-påvirkning.

Campingvogn vekt

Vekt og aerodynamikk av en campingvogn vil ha en innvirkning av karbon produsert når det er ble tauet - se på lettere og mer aerodynamisk modeller som dette kan bli tauet av mindre og mer miljøvennlig biler.

Campingvogn-modell

Velg en produsent at ser etter måter å bli grønnere, enten ved hvordan de kjører sin virksomhet eller hvordan de skaper deres campingvogner - Bailey campingvogner er opptil 75% resirkulerbare, og de blir stadig mer øko-bevisst og ser etter måter å bli grønnere. Du bør se på resirkulering ordninger og produksjonsteknikkene som brukes.

Isolasjon

Dårlig isolasjon kan øke mengden co 2 som produseres å regulere temperaturen av campingvognen, slik at det er godt isolert - nyere campingvogner har stadig blir mer isolert. Du kan også øke isolasjonen ved hjelp av polystyren veggen fôr i skap, under sitteplasser og garderober. Mål å velge en campingvogn som har en mindre etsende shell som de har en tendens til å vare lenger.

Makt

Campingvogner kan være fullt utstyrt med solcellepaneler, bidrar til å utnytte grønn energi og er effektive på å redusere behovet for batterier og generatorer. I det lange løp kan dette også arbeider ut billigere.

Grønnere tauing

Når tauing det er flere måter kan du bli grønnere:

-For å sikre din campingvogn har regelmessige avganger dette vil bety bilen bruker drivstoff så effektivt som mulig

-Ved hjelp av en profilert taket vil boksen bidra til å forbedre dynamikken

-Se både bil og campingvogn produsenter for råd om å sikre din bil og campingvogn matches riktig til hverandre

-Mål å bære mindre vann som mer vekt du har mer bensin du er sannsynlig å bruke

-For å være mer drivstoff-effektive trekk av sakte og gradvis øke hastigheten

-Før reisen sjekke dekk press, hvis dette ikke er riktig kan dette også medføre bruker mer drivstoff

-For å redusere din CO2 redusere hastigheten

-Ved å bytte til LPG kan du kutte kostnadene ved din bensin til det halve

Vise en rekke campingvogner, eller hvis du er på utkikk etter en campingplass for din sommerferie i år kan du kontakte Stowford Farm enger.