Biler

2014 kia soul: gang for noen mye ventet endres

De som elsker Kia Soul har mange grunner å feire. Tross alt, deres elskede kompakt kombi har vært helt redesignet - og har tjent positive anmeldelser for å gjøre det! Så, hva er nytt i forbindelse med 2014 Kia Soul? Hvordan skiller den seg fra den forrige modellen? Her er noen juicy detaljer som du vil sikkert sette pris på.

Nye sjelen fått mer plass. Kia besluttet å gjøre 2014 modellen selv roomier ved å installere en litt lengre og bredere chassis for å få ekstra skaftet, skulderen og hodet rom på begge rader. Det har også redesignet Luke heis porten for å gi en litt bredere åpning og gjøre oppgaven med lasting og lossing Last mye lettere. Heldigvis trappet for lastekapasitet også opp av ca halv kubikk fot. Men ta oppmerksom på at alle disse endringene ble gjort i en subtil måte å bevare den kvadrerte og boxy se karakteristisk for sjelen.

Flere avgrensninger ble gjort for å oppdatere sin stil. Kia besluttet å oppdatere sjelen uten avvikende så mye fra sine vinnende formel, så du vil bare se noen svært små endringer i sin utvendig styling. En ryddigere vinduet trim og moderne hodet lys aksenter ble installert for å gi det et mer moderne utseende.

Det gjenoppfunnet interiøret også. Nye sjelen oppgradert sin innvendig plass ved å bruke flere myk materialer i hele dashbordet, midtstille konsollen og døren paneler. Base modell funksjoner tilbehør, USB/Bluetooth/iPod-tilkobling, satellitt-radio og oppvarmet speil mens høyere trim nivåer tilbyr cruise-kontroll, en navigasjonssystemet, panoramautsikt over moonroof, Infinity lydsystem, oppvarmet og ventilerte front seter, oppvarmet rattet og speil blinklys indikatorer.

Det tilbyr en forbedret kjøreopplevelsen. I et forsøk på å holde sin ledende posisjon i dette segmentet, besluttet Kia å løse svakhetene i den forrige modellen. Siden sjelen ble kritisert for å gi en stiv ride og hytta støy, produsentene brukt en stivere kropp, oppgradert suspensjon ved å installere fire nye foringer og returnerte sjokk og installert tre forskjellige styringsaggregater innstillinger for å gi en mer behagelig kjøretur.

Nye sjelen har også blitt redesignet for å redusere hytta støy ved ca 3 desibel å forbedre samlet ridende erfaring. Dette ble gjort mulig ved å installere en isolasjon pad og lagdelt teppe og øke mengden av NVH (noise, vibrasjoner og hardhet) materialer som brukes i døren hulrom for å redusere støy for veien og vind.

Som nevnt tidligere, klarte Kia å omdefinere sjelen samtidig som du beholder sin generelle utseende. Ikke disse forbedringene gjør du ønsker å kjøre hjem en 2014 Kia Soul akkurat nå?