Biler

Hvor å forlenge levetiden på kjøretøyet

Forlenge levetiden til bilen din er viktig som det er en stor investering, må du kunne holde avskrivningen for det på et minimum og få så mye bruk ut av det som mulig. Følge noen enkle tips vil forlenge bilens levetid og holde den i topp stand.

Du kan forlenge bilens livet i "innbrudd" perioden. De første 1000 miles i et helt nytt kjøretøy er vanligvis referert til som "innbrudd" perioden av kjøretøyet og det er visse ting må du ikke gjøre i løpet av denne delen av kjøretøy livet å forlenge det. Noen produserer anbefaler opphold under visse hastigheter mens andre anbefaler ikke for å gå over en viss RPM under det innbrudd perioden.

Ikke å plassere den fulle anbefalte vekten i bilen i denne perioden også bidrar til å forlenge levetiden på bilen ved å sørge for suspensjon har mulighet til å tilpasse.

Ikke la bilen inaktiv for lenge i bryte i perioden, selv om dette er også en god bit av råd etter det innbrudd perioden av bilen er over, men enda viktigere i løpet av denne tiden.

Beskytte bilen din mot skadelige UV-stråler av parkering i fargede flekker. UV-stråler kan skade indre av bilen, samt falming malingen på utsiden slik at parkering i fargede flekker kan holde bilen i toppform og forlenge levetiden.

Drivstoff du bruker kan bidra til å holde bilens motor knirkefritt. Gå til drivstoff stasjoner som filtrerer deres drivstoff slik at motoren blir god ren drivstoff, som vil hjelpe deg med å forlenge det liv. Også hvis du ser et drivstoff tanker topping opp din lokale drivstoff stasjon, komme tilbake en annen dag, eller bruke ulike bensinstasjon. Underground i stasjoner tanker turbulens er forårsaket når påfylling det kan forårsake sedimenter i drivstoff som kan tette opp drivstoff filtre og injeksjon påvirker ytelsen til din bil og med føre til unødvendige reparasjoner.

Alltid sjekke dekk trykket av kjøretøyet for å sikre at de er oppblåst opp til det anbefalte beløpet. Selv om nye dekk kan endres og ikke direkte påvirke levetiden til bilen, oppblåst fullt dekk betyr at at motoren ikke må jobbe noe hardere for å rulle dem. Motoren er den dyreste delen av bilen, så forlenge levetiden til som forlenger levetiden til bilen din.

Disse tipsene er svært nyttig for drivere prøve å forlenge livet til sine kjøretøy og all denne kunnskapen er noe som ikke er oppnådd på din kjøring leksjoner. Kunnskapen du gevinst på timene er utelukkende basert på trafikksikkerhet og passerer din kjøring test så nyttige tips som disse ovenfor ikke virkelig kommer inn i din kjøring leksjoner, derav hvorfor vi oppgir denne informasjonen for deg.