Biler

5 grunnleggende ferdigheter for kjøretimer

Dette er 5 svært grunnleggende ferdigheter som alle besitter og når brukte hjelp enormt på din kjøring leksjoner. Selv om noen elever kan være flinkere til å bruke disse ferdighetene enn andre, alle er i stand til å bruke dem, og hvor godt du bruker disse ferdighetene vil avhenge hvor raskt du lære.

Lytte ferdigheter-dette er den første, og som sa tidligere alle besitter evnen til å lytte, men hvor godt du bruker denne ferdigheten vil avhenge hvor raskt du plukke opp lære å kjøre. Vært en bedre lytter hjelper som du kan lytte til hva din kjørelærer sier og implementere dette i kjøreopplevelsen. Du tror kanskje du gjør dette, men jo mer bevisst du tror om du gjør dette at jo mer du vil gjøre det, og din kjøring vil forbedre.

Kommunikasjon ferdigheter - det er ikke alltid om å lytte på din kjøring leksjoner, du må kommunisere med din instruktør og la dem vite hva du har problemer med, og de vil forklare nærmere. Kommunikasjon er avgjørende, og hvis du kaste bort tid med din instruktør ved å ikke kommunisere det vil ta deg lengre tid å passere kjøringen din test.

Planlegging ferdigheter-alle kan planlegge, er noen bare bedre på det enn andre. Planlegging og skanning er en viktig del av kjøring, men dyktighet forbedrer som du går. Du kan forbedre denne prosessen og lære raskere ved å fortsette å fare oppfatning tester selv etter å ha passert teori testen! Så gal som det høres ut, disse testene forbedre din planlegging, og det er viktig for deg å være planlegging fremover på din kjøring leksjoner.

Hånd-øye koordinering ferdigheter-du ikke trenger å være en topp tennis mesteren å være i stand til å kjøre, men det tar noen hånd-øye koordinering ferdigheter. Du må se på veien og fortelle resten av kroppen hva å gjøre basert på situasjonen fremover. Det er merkelig elever som sliter med dette, men med praksis de til slutt få det, å mest, men det er andre natur og det gjør din kjøring leksjoner mye enklere.

Organisasjon ferdigheter-du ikke trenger å ansette en personlig assistent hvis du ikke har fått stor organisatoriske ferdigheter som det ikke tar mye organisasjon, selv for en kvalitetsbevisst person. Men det er en grad av organisatoriske ferdigheter involvert så langt som reserverer din førerprøven i teori og instruktør er bekymret.

Dette er de 5 grunnleggende ferdighetene som du trenger å hone inn på å gjøre din kjøring leksjoner vellykket. Være mer bevisst om ovenfor ferdigheter og kjøring opplæring vil gå mye jevnere.