Biler

Jeep vanskelig topper vs myke topper: fordeler og ulemper

Jeeper er kjent som allsidige kjøretøy, delvis på grunn av omfanget av tilgjengelig topper. Disse topper beskytte fører og passasjerer i alle typer værforhold, som de er laget av høy kvalitet, slitesterk vanntett materiale. Dagens moderne jeeper gir deg valget mellom vanskelig topper og myke topper. Begge typer Jeep topper kan fjernes for å returnere bilen tilbake til sin opprinnelige tilstand. Jeep eiere bør vurdere de viktigste funksjonene i disse utskiftbare topper før en beslutning om å kjøpe.

Jeep Hard-top'er

Pros: Jeep hard-top'er er ekstremt holdbare, tilbyr uovertruffen sikkerhet, utmerket isolasjon og beskyttelse mot regn, snø og andre klima som kan forverres møbeltrekk. Disse topper vanligvis kommer i en todelt modell med fjerning fremre delen eller som en enkelt bolen. De ofte varer mye lenger enn myke topper og lage mindre støy når bilen er i bevegelse. Vurdere hvilke funksjoner Jeep hard top har, for eksempel lommer i mesh, kuppel belysning, UV-motstand og baksiden av maskinen.

Ulemper: Vanskelig topper kan koste nesten tre - ganger så mye som en myk toppen og krever betydelig lengre tid for installasjon. På grunn av disse innledende utfordringer er de mer kostbart å erstatte og mer vanskelig å fjerne ved behov. Hvis de ikke er i bruk, er en lagring cart nødvendig som vanskelig topper ikke kommer med lagringsplass. I varmere klima vanskelig topper har en tendens til å fange varmen, slik at det blir varmere i Jeep.

Jeep myke topper

Pros: Jeep myke topper er en attraktiv funksjonen, spesielt i varme klima. De er billigere enn deres hard top motpart og er betydelig mer rimelig når erstatning er nødvendig. Moderne myk dekker er laget av et elastisk materiale, noe som gjør installasjon og fjerning enkel. Når fjernet fra Jeep, kan myke topper gå tilbake til sine opprinnelige tetthet og deretter brettes og lagret. Vurdere de mange funksjonene som er tilgjengelig på myke topper inkludert rulle tilbake sunroofs, utskiftbare huden farger og lagring lommer.

Cons: Akkurat som vanskelig topper bære Jeep myk dekker sine egne ulemper. De ikke gir så mye sikkerhet så hardt topper og pleier å slites ut raskere. Mange myke topper tilbyr ikke full isolasjon, forårsaker dem til å lage støy mens kjøretøyet er i bevegelse. Mens tynnere, lettere materialet av et mykt omslag beskytter mot regn og snø, kan det ikke tilby tilstrekkelig beskyttelse mot den kalde luften om vinteren. For å holde dem i god stand, krever Jeep myke topper regelmessig vedlikehold.

Mens du kanskje ønsker å hoppe over dekselet helt, vil det komme en tid når du trenger en skikkelig topp på Jeep. Både harde og myke dekker tilbyr en mengde fordeler som gjør hvert et passende valg for Jeep eiere. Det er viktig å vurdere klimaet der du bor og hva du skal bruke jeep for, enten off-roading eller rutinemessig kjøring. Nyt din Jeep helårig når du velge harde og myke for best av begge verdener.